ΤΡΙΠΛΟΣ LIVE ΔΙΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PANIK GOLD

Μία ιδιαίτερη «ξενάγηση» στο «μουσικό σπίτι» της, το «Hotel Ερμού», όπου εδώ και τρία χρόνια έχει καθιερώσει ως στέκι της νυχτερινής Αθήνας, μας κάνει η Άννα Βίσση με το τριπλό live album της, το «Hotel Ερμού Live 2015-2018», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Gold.

Τραγούδια με τα οποία έχουμε διασκεδάσει, χορέψει, γελάσει, συγκινηθεί, κλάψει, ερωτευτεί, αγαπήσει, χωρίσει, τα περισσότερα εκ των οποίων φέρουν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, «ζωντανεύουν», είτε αυτούσια, είτε μέσα από εμπνευσμένες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, που επιμελήθηκαν η Άννα και η δεκατετραμελής «χρυσή» μπάντα που δημιούργησε.

Μέσα από τα τρία CDs του «Hotel Ερμού Live 2015-2018» ξετυλίγεται αριστοτεχνικά μία μοναδική μουσική διαδρομή στα χρονικά της ελληνικής δισκογραφίας. Σήμερα θα γίνει η κυκλοφορία σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, Δευτέρα 23 Ιουλίου, ενώ στη συνέχεια ο δίσκος θα βγει και στα φυσικά καταστήματα, μαζί με ένα booklet – «κόσμημα», το οποίο, μεταξύ άλλων, θα περιέχει πλούσιο υλικό, σημειώματα και φωτογραφίες που τράβηξε ο κόσμος που διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο.

Πηγή: tralala.gr