ΤΟ ΝΕΟ BOUTIQUE HOTEL ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ FENDI

Our Rating

9

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Palazzo Fendi θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό τον επόμενο μήνα, αποτελώντας ένα διεθνή προορισμό για τους λάτρεις του brand, ο οποίος θα περιλαμβάνει το πρώτο boutique hotel του οίκου, τις Fendi Private Suites και το διαμέρισμα Palazzo Privé.

Το πενταώροφο κτίριο χρονολογείται στο 17ο αιώνα και φιλοξενεί το μεγαλύτερο κατάστημα του οίκου Fendi το οποίο καταλαμβάνει έκταση 1000 τετραγωνικών και διαθέτει ένα ατελιέ με 8 δεξιοτέχνες στον τομέα της γουνοποιίας, όπου θα κατασκευάζονται οι ειδικές παραγγελίες.

Οι Fendi Private Suites είναι διακοσμημένες με επιλεγμένα κομμάτια από τη συλλογή Fendi Casa υπό την επιμέλεια του αρχιτέκτονα Marco Costanzi και περιλαμβάνουν iPad με χάρτες της περιοχής και ένα ημερολόγιο με αυτοκόλλητα Fendi για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Η διαμονή στις σουίτες κοστίζει από 700 έως και 1.600 ευρώ τη βραδιά και θα είναι διαθέσιμες από τις 12 Δεκεμβρίου. Το Palazzo Privé αποτελεί μέρος του κτιρίου και καταλαμβάνει χώρο 100 τετραγωνικών, ο οποίος περιλαμβάνει και κουζίνα για την παρασκευή γευμάτων. Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται τον πολυβραβευμένο εστιατόριο Zuma, καθώς και ένα roof bar το οποίο θα ανοίξει το Φεβρουάριο.

Περιηγηθείτε στους χώρους του πρώτου boutique hotel του οίκου Fendi μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

palazzo-fendi01

palazzo-fendi02

palazzo-fendi03

palazzo-fendi04

palazzo-fendi05

Πηγή: elenasdiary.com