ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ CLAUDIA SCHIFFER

Η Claudia Schiffer κουβαλάει εκείνη την αίγλη των παλιών supermodels, κάτι που δεν θα μπορούσε να μην εφαρμόζεται και στην προσωπική της ζωή. Αρκεί μία ματιά στο σπίτι όπου μένει μαζί με τον σύζυγό της, Matthew Vaughn και τα τρία παιδιά τους  – Caspar, Clementine και Cosima, αλλά και με τα πολλά σκυλάκια, γάτες, πρόβατα και το γουρούνι και τη χελώνα που έχουν, για να καταλάβει κανείς ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσουμε κάποια που επέλεξε να μείνει σε ένα σπίτι που θυμίζει φρούριο και πριν αιώνες λειτουργούσε ως καταφύγιο για Καθολικούς Ιερείς – χτίστηκε το 1574 σε σχήμα «Η» προς τιμήν του King Henry VIII.

Παρά τη γενική πολυτέλεια, το μοντέλο εξηγεί πως «Το concept είναι ένα σπίτι που ο καθένας μπορεί να νιώθει άνετα. Ήθελα να είναι κάπως ρουστίκ ώστε να νιώθεις πως μπορείς να έχεις ακόμα και τα σκυλιά με λάσπες μέσα ή τα παιδιά να τρέχουν γύρω γύρω με μαρμελάδες στα χέρια».

Τα έπιπλα που επέλεξαν αποτελούν μια μείξη από άνετες αντίκες αλλά και οικογενειακά κειμήλια. «Τα ωραία σπίτια πολλές φορές χάνουν αυτό το προσωπικό στοιχείο. Ήθελα να έχουμε πράγματα στο σπίτι που είναι σημαντικά για εμάς επειδή μας θυμίζουν ωραίες αναμνήσεις».

Τα Σαββατοκύριακα το σπίτι του ζευγαριού γεμίζει από κόσμο και καλεσμένους, οι οποίοι το επιλέγουν για να χαλαρώσουν, να διαβάσουν την εφημερίδα τους στο lounge ή παίρνοντας μέρος σε δραστηριότητες στον κήπο όπως κολύμπι, τέννις ή περπάτημα με τα σκυλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

More Stories