ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ HARRY ΣΤΗΝ MEGHAN MARKLE

Μετά τον λαμπερό γάμο της Pippa Middleton με τον James Matthews, το μόνο που μας έχει απομείνει να δούμε και που το περιμένουμε πως και πως είναι ο πρίγκιπας Harry γαμπρός να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του (και αγαπημένη μας) Meghan Markle).

Και ενώ είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως ο γάμος τους θα αργήσει πάρα πολύ ή δεν θα γίνει και καθόλου ο πρίγκιπας Harry τους διέψευσε για μία ακόμη φορά κάνοντας στην αγαπημένη του το πιο όμορφο δώρο. Η μελαχρινή και γλυκιά ηθοποιός εθεάθη στο αεροδρόμιο και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φορά στο δεξί της χέρι μία ολόχρυση βέρα.

417FD08A00000578 0 image m 14 1497732078173

Μπορεί να μην ήταν στο επίμαχο δάχτυλο που υποδηλώνει γάμο ή αρραβώνα, όμως αυτό το δαχτυλίδι σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε εμείς. Κομψά όπως πάντα ντυμένη πέταξε για το Τορόντο και μας άφησε με την απορία για τον αν ο πρίγκιπας έκανε τη μαγική ερώτηση. Εμείς πάντως πιστεύουμε πως την έχει κάνει δίνοντας της αυτό το δαχτυλίδι, απλά το φοράει σε άλλο δάχτυλο για να μην καρφωθούν.

Πηγή: queen.gr