ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ NOVASPORTS ΣΤΟ EURO 2016 (9 ΜΑΪΟΥ – 9 ΙΟΥΝΙΟΥ)

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports, επιμελήθηκε το ειδικό αφιέρωμα «Ώρα για Euro», που θα λειτουργήσει ως αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Ηλίας Βλάχος και ο Γιαννίκος Δούσκας, από τις 9 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, καθημερινά από τις 17:00 στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα παρουσιάζουν τις 24 ομάδες που απαρτίζουν τους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς και τα γήπεδα της Γαλλίας που θα τις φιλοξενήσουν. Ακόμη, θα αναλύσουν τι έκαναν οι ομάδες σε προηγούμενες διοργανώσεις, ποιο είναι το αστέρι της ομάδας, ο προπονητής, οι φετινές απουσίες κι άλλα πολλά χρήσιμα στοιχεία για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 23 Μαΐου έως και τις 9 Ιουνίου στις 22:00, θα προβληθεί στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η ημίωρη εκπομπή «Ώρα για Euro», σε παρουσίαση των Ηλία Βλάχου και Γιαννίκου Δούσκα. Πρόκειται για ένα καθημερινό ραντεβού των συνδρομητών των καναλιών Novasports αμέσως μετά την «Ώρα των Πρωταθλητών» με όλες τις τελευταίες ειδήσεις, συνεντεύξεις, αναφορές σε ξένα δίκτυα και social media, αλλά ακόμα και lifestyle θέματα γύρω από τη διοργάνωση,

Οι εκπομπές και οι ιστορίες θα προβληθούν και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV), διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), ενώ θα είναι διαθέσιμες στο Nova GO στην ενότητα «Ώρα για Euro».

Πηγή: iefimerida.gr