ΤΗΝ CINDY CRAWFOR ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ KAIA

Είναι από τα μοντέλα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90. Τα χρόνια όμως περνούν και κανείς δεν μπορεί να κερδίσει. Μπορεί όμως να ξεγελάσει. Η Cindy Crawford είναι στα 50 της χρόνια και δεν σταματάει να φωτογραφίζεται για περιοδικά. Πριν λίγες μέρες βέβαια είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι σκέφτεται να αποσυρθεί. Ακόμα και αλήθεια να ήταν όμως, θα άφηνε πίσω της ένα κενό που θα καλυπτόταν άνετα από την κόρη της.

0

Αυτό δεν το λέμε για να μειώσουμε τη μαμά, αλλά η Cindy Crawford δεν άφησε τίποτα στο σύζυγο της Rande Berger για να δώσει στην κόρη τους Kaia, με αποτέλεσμα η νεαρή στα 14 της να είναι ίδια η μαμά της, όπως ήταν στα 25 της. Αφού είδαμε το πρόσωπο και νομίζαμε ότι ξαφνικά ο χρόνος γύρισε πίσω. Η Kaia συμμετείχε στην καμπάνια για τη νέα κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι της Chrome Hearts, η οποία ανήκει στη Laurie Lynn, φίλη της μητέρας της, με τη Cindy Crawford να έχει περάσει και η ίδια από εκεί.

Όχι απλώς ακολουθεί τα βήματα της η Kaia, αλλά έχουν και κοινούς σταθμούς. Η Laurie εξηγεί ότι η Kaia έχει ανθίσει και από τις φωτογραφίες είναι εμφανές ότι η Kaia μόνο 14χρονη δεν θυμίζει, με το sex appeal της μαμάς της να το έχει κληροδοτήσει αυτούσιο.

Πηγή: toratora.gr