«ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ»

Το βιβλίο της Teresa Driscoll, “Θα σε βρω”, είναι Νο1 Best seller σε Αμερική και Μεγάλη Βρετανία, μία διάκριση που δικαιωματικά του αξίζει.

Πρόκειται για ένα θρίλερ – μυστήριο. Η Έλλα Λόνγκφιλντ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της με τρένο ακούει τη συζήτηση δύο έφηβων κοριτσιών που μόλις γνωρίστηκαν με δύο άντρες οι οποίοι όπως ανακαλύπτει η Έλλα , έχουν μόλις αποφυλακιστεί. Ανησυχεί για την τύχη των κοριτσιών ωστόσο συνεχίζει το ταξίδι της αμέτοχη. Την επόμενη μέρα , η Έλλα μαθαίνει στις ειδήσεις για την εξαφάνιση της Άννα, μία από τις κοπέλες που συνάντησε στο τρένο. Εκείνη τη στιγμή ξεκινάει ο εφιάλτης της Έλλα.

Στο βιβλίο περιγράφονται οι ζωές των πρωταγωνιστών οι οποίες αλλάζουν τελείως μετά την εξαφάνιση της Άννα. Περισσότερο όμως από όλους διαταράσσεται η ζωή της Έλλα η οποία περικλείεται από τύψεις που δεν προστάτευσε τα κορίτσια , ενώ δέχεται απειλητικά μηνύματα από έναν άγνωστο. Μέσα από την αφήγηση αποκαλύπτονται μυστικά που ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης και οδηγούν στη λύση του μυστήριου. Ποιος βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της Άννα; Γιατί όλοι κρύβουν στοιχεία που βοηθούν στην έρευνα; Τι φοβούνται;

Ένα ανατρεπτικό θρίλερ που από την αρχή μέχρι το τέλος σε κρατάει σε αγωνία .Αξίζει να το διαβάσεις!