Στο κρεβατι με τον David Bowie!

Μια νέα βιογραφία  του Ντέιβιντ Μπόουι ρίχνει φως στην ερωτική του ζωή η οποία ήταν γεμάτη με περιπέτειες με διάσημες γυναίκες, από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, τη Σούζαν Σάραντον και τη Μάριαν Φέιθφουλ  αλλά και άνδρες όπως ο Μικ Τζάγκερ.

13790700-460x365

Η συγγραφέας Γουέντι Λι   περιγράφει στην βιογραφία  με τίτλο “Bowie” τον  τραγουδιστή σύμβολο  ως  sexaddict και εξηγεί ότι έπρεπε πρώτα να «χορτάσει» από ηδονές προκειμένου σήμερα να ζει  πλέον μια ήσυχη ζωή με την εδώ και δεκαετίες σύζυγό του Ιμάν.

Η πιο πλούσια σε εμπειρίες περίοδος ήταν αυτή με την πρώτη του σύζυγο Άντζι.

O ανατρεπτικά εκκεντρικός Μπόουι και η σύζυγός του είχαν την μοναδική ικανότητα να πλέκουν γύρω τους έναν ερωτικό ιστό στον οποίο έμπλεκαν όλα τα πρόσωπα που τους ενδιέφεραν σεξουαλικά.

Την εποχή που γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 60 είχαν και οι δύο δεσμό με τον ίδιο άνδρα.

Παντρεύτηκαν το 1970 και απέκτησαν ένα γιο τον  Ζόουι. Την ίδια εποχή ο Μπόοου δήλωνε σε συνεντεύξεις του «αποκλειστικά γκέι». Σύμφωνα με τον Τόνι Ζανέτα, βοηθό και εραστή του τραγουδιστή εκείνη την εποχή, ο Μπόουι ήταν περισσότερο νάρκισσος παρά γκέι, δεν τον ενδιέφερε με ποιον θα έκανε σεξ, αρκεί να ήταν εκείνος ο πρωταγωνιστής, το πρόσωπο που λατρεύεται από τον άλλο.

Ίσως για αυτό να μην είχε πρόβλημα να κάνει σεξ με διάφορες από τις γκρούπις, τις φανατικές θαυμάστριες  που τον ακολουθούσαν  ανά τον κόσμο.

Στο σπίτι του ζεύγους στην King’sRoad στο Λονδίνο υπήρχε στο σαλόνι ένα μεγάλο κρεββάτι στο οποίο έκαναν έρωτα με τους προσκεκλημένους τους το οποίο ο Ντέιβιντ και η Άντζι αποκαλούσαν «ο λάκος». Ένας από τους πιο συχνούς επισκέπτες του «λάκου» ήταν  πάντως ο Μικ Τζάγκερ.

bowie-jagger-1-2-460x419

Στο τέλος του γάμου η Άντζι προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα ερωτικό κουκούλι γύρω από τον Μπόουι  με  πρόσωπα που τον ενδιέφεραν, δεν κατάφερε ωστόσο να τον κρατήσει κοντά της…

Ανάμεσα στους δεσμούς του Μπόουι αξιοσημείωτο είναι το ειδύλλιο του με την χήρα του Τσάρλι Τσάπλιν, Ούνα, που ήταν είκοσι χρόνια μεγαλύτερη του. Αλλά και αυτός με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στα μέσα της δεκαετίας του 70, τον οποίο  η συγγραφέας περιγράφει ως «ερωτική φιλία» με ατελείωτες τηλεφωνικές συομλίες κατά τη διάρκεια των οποίων η Τέιλορ και ο Μπόουι κουτσομπόλευαν και αντάλλασαν tips για  makeup…

Πηγή: toratora.gr