ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ BMW I8 SPYDER

Πέρασαν περίπου τρία χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε το πρωτότυπο i8 Spyder και πλέον φαίνεται πως κοντοζυγώνει η ώρα που θα περάσει στην παραγωγή, όπως επιβεβαίωσε ο Harald Krüger.

Οι δηλώσεις έρχονται από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της BMW, ο οποίος είπε στην γερμανική Handelsblatt πως η ανοιχτή εκδοχή του i8 θα λανσαριστεί πολύ σύντομα. Αυτό και μόνο αρκεί ώστε να επιβεβαιώσει πως η γκάμα του i8 θα διευρυνθεί, καθώς το κουπέ είχε κυκλοφορήσει στα μέσα του 2014. Κατά τα υπόλοιπα δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία γύρω από το i8 Spyder και παραμένει άγνωστο αν θα διατηρηθεί η λογική του concept που είχε παρουσιαστεί το 2012 στο Πεκίνο. Πάντως, δεν το κρύβουμε πως το αναμένουμε με ανυπομονησία, όχι μόνο για την σούπερ εμφάνισή του, αλλά και για το τεχνολογικό του DNA που δείχνει πως θα κατασκευάζονται στο μέλλον τα σπορ αυτοκίνητα.

Εδώ αξίζει να πούμε πως πέρα από το i8 Spyder, μέχρι το τέλος της δεκαετίας η σειρά i θα διευρυνθεί με ακόμη ένα νέο μοντέλο, το i5. Αυτό που μένει είναι να αποφασίσουν οι ιθύνοντες της BMW ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν: θα είναι ένα σεντάν για να αντιμετωπίσει το Tesla Model S ή μία επιμηκυμένη εκδοχή του i3 με crossover-MPV στιλ;

Πηγή: newsauto.gr