ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ Ο ΓΑΜΟΣ KARIM-BARROS (9 ΙΟΥΛΙΟΥ)

Το πολυτελές yacht του νεαρού γοητευτικού επιχειρηματία Καρίμ Αλ Σιάτι αγκυροβόλησε τελικά στην Μύκονο……

Η πολυτελής θαλαμηγός μερικά 24ωρα πριν βρισκόταν σε κρουαζιέρα σε μερικά από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου. Επιβάτες ο γυιός του Αιγύπτιου κροίσου Χαμίντ Αλ Σιάτι, Καρίμκαι η σύντροφός του Άνα-Μπεατρίς Μπάρος.

Ο νεαρός πάμπλουτος Αιγύπτιος με τις Ελληνικές ρίζες (μητέρα του είναι η Ντόρα Θεοδώρουγόνος Ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας μεγαλωμένη όμως στην Αίγυπτο) και ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη παντρεύονται σε μερικές εβδομάδες (9 Ιουλίου).

Όσο για την κουμπάρα; Φήμες θέλουν την Αλεσάντρα Αμπρόσιο , η οποία είναι πολύ καλή φίλη της μέλλουσας νύφης.

Ο Καρίμ και η Βραζιλιάνα καλλονή η οποία άφησε εποχή όταν ανέβαινε μαζί με την Ζιζέλ Μπούχτεν στις πασαρέλες της «Victoria’s Secret» λατρεύουν το κατάλευκο νησί του Αιγαίου. Καρίμ Μπεατρίς αλλά και πολλά μέλη της οικογένειας Αλ Σιάτι κάνουν κάθε καλοκαίρι τις διακοπές τους στην Μύκονο. Διαθέτουν επίσης σπίτι στα Νότια Προάστια της Αθήνας.

http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2014/08/15/karim-el-chiaty-ana-beatriz-barros.jpgΙδιωτικά αεροπλάνα, η Νιάρχου και το big party

Η γαμήλια τελετή και η δεξίωση θα στοιχίσουν αμύθητα ποσά. Ιδιωτικά αεροπλάνα θα μεταφέρουν στο νησί προσκεκλημένους από ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσά τους και τα νεαρά μέλη της οικογένειας Νιάρχου.

Η Ευγενία είχε παντρέψει πέρυσι την αδελφή του Καρίμ, Τάνια ενώ είχε σχεδιάσει τις βέρες. Στην Μύκονο μαζί με tycoons θα βρίσκονται και διάσημοι ξένοι designers. Ο πατέρας του γαμπρού Χαμίντ Αλ Σιάτι συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους επιχειρηματίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes» ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος έχει ξεπεράσει με μεγάλη διαφορά σε πλούτο το διάσημο συμπατριώτη του Μωχάμεντ Αλ Φαγιέντ.

Εδώ και μέρες συνεργεία και interior designers ετοιμάζουν τα παραμυθένια σκηνικά του γάμου. Εκατοντάδες κιβώτια με γαλλικές σαμπάνιες μεταφέρονται ήδη στο νησί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κορυφαίος Dj του πλανήτη όπως και διάσημοι τραγουδιστές θα φθάσουν στην Μύκονο για το γαμήλιο party on the beach.

Τις ημέρες του γάμου αναμένεται ότι το αεροδρόμιο και το λιμάνι της Μυκόνου θα κατακλυστούν από ιδιωτικά γιοτ και θηριώδη σκάφη, τα οποία θα φτάσουν στην Ελλάδα προερχόμενα από διάφορα μέρη του κόσμου. Ετσι, θα συναθροιστούν στη Μύκονο Αραβες κοσμικοί, Βραζιλιάνοι, Ευρωπαίοι κ.ά., γεγονός αναμενόμενο, αφού ο πατέρας του γαμπρού, Χαμίντ Ελ Σιάτι, συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου.
Πρόκειται για έναν κροίσο ο οποίος επηρεάζει τις τάσεις στον παγκόσμιο τουρισμό, εξ ου και ο χαρακτηρισμός «βασιλιάς των διακοπών» που του αποδίδουν.

Πηγή: mykonosticker.com