ΣΠΟΝΔΗ

Our Rating

10

Ο interior designer της Σπονδής, Άγγελος Αγγελόπουλος, σχεδίασε έναν ξεχωριστό χώρο υψηλής αισθητικής και κομψότητας. Το πολυβραβευμένο εστιατόριο με το γαστρονομικό ρεπερτόριο του, δικαίως πρωταγωνιστεί αφού οι δημιουργίες του είναι σε ανώτερο επίπεδο, δίνοντας ποιότητα, εμπειρία, τέχνη και αισθητική. Η βάση του, είναι η κλασική και σύγχρονη γαλλική κουζίνα. Η Σπονδή, για ακόμα μια φορά βραβεύτηκε με δυο αστέρια Michelin. Διατηρώντας τη θέση της, στον διεθνή οδηγό Michelin.

Από την ημέρα έναρξης του εστιατορίου, το έχουν επισκεφθεί βραβευμένοι chef, με δημιουργίες υψηλών προδιαγραφών.

IMG_0390

Ξεχωρίσαμε από ορεκτικά το φουά γκρα, με περγαμόντο κονφί, αμύγδαλα και βασιλικό, καθώς επίσης και το καβούρι, με ρέβα, μέλι ακακίας, εστραγκόν, φρούτα του πάθους. Από κυρίως, η πάπια από Challans, ο μπακαλιάρος και το μοσχαράκι γάλακτος, ήταν art & taste.

Όλα τα πιάτα, ήταν σωστά σε εκτέλεση, η ποιότητα μοναδική και η ποσότητα επαρκής. Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε με την τραγανή σφολιάτα, το κάστανο και το vacherin λεμονόχορτο-βατόμουρο.

IMG_0391

Στο εστιατόριο βρίσκεται ένα από τα πιο ενημερωμένα κελάρια στην Ελλάδα, με 1.300 διαφορετικές ετικέτες, επιλεγμένες από τον παγκόσμιο αμπελώνα. Μια πολυσυλλεκτική λίστα κρασιών, που συνοδεύουν τις γαστριμαργικές δημιουργίες του chef και της ομάδας του.

Δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια βραβεύεται ένα εστιατόριο που άλλαξε κατά πολύ την γαστριμαργική σκηνή της Αθήνας. Η αίσθηση κύρους που αποπνέει σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την σωστή δουλειά, το κατέταξε στην κορυφή των εστιατορίων.

IMG_0389

INFO:

Πύρρωνος 5, Παγκράτι

210 7564021

www.facebook.com/SpondiRestaurant