«Son of a Gun»

Με τίτλο «Son of a Gun» και πρωταγωνιστές τους Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Μπρέντον Θουέιτς, Αλίσια Βικάντερ και Ματ Νέιμπλ, το νέο φιλμ του Τζούλιους Έιβερι που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Μπάσελτον στην Αυστραλία σε λίγες εβδομάδες, αποκαλύπτει τις πρώτες φωτογραφίες του κι ο ΜακΓκρέγκορ ετοιμάζεται να υποδυθεί ένα ρόλο από εκείνους που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Θα τον δούμε ως επικίνδυνο κι αδίστακτο εγκληματία – κατάδικο που προσφέρει προστασία μέσα στη φυλακή σε έναν νεαρό μικρο-κακοποιό (Θουέιτς), με αντάλλαγμα τη βοήθειά του στην απόδραση που σχεδιάζει, όταν ο προστατευόμενός του θα έχει νομίμως πάρει εξιτήριο.

Η δεύτερη πράξη της συνεργασίας τους θα είναι η οργάνωση μιας μεγάλης ληστείας χρυσού από τη συμμορία του ΜακΓκρέγκορ, αλλά όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι στάθμητοι παράγοντες ανατρέπουν το αρχικό σχέδιο και ο νεαρός ήρωας – δεξί χέρι πια του αδίστακτου κακοποιού, βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα αγωνιώδες ανθρωποκυνηγητό.

Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν τον αγνώριστο, γενειοφόρο ΜακΓκρέγκορ και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές ενός φιλμ που δεν έχει ακόμα βρει διανομή, αλλά ενδεχομένως να βρει το δρόμο του μετά από τις φεστιβαλικές του προβολές.

Πηγή: e-go.gr