ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ KENNEDY

Our Rating

9

Τα μέλη της οικογένειας Kennedy αποτελούσαν τους “γαλαζοαίματους” της Αμερικής και είχαν υπό την ιδιοκτησία τους κάποια αντικείμενα και κειμήλια ανεκτίμητης αξίας, τα οποία ήταν μέρος της διακόσμησης των πολυτελών κατοικιών τους. Τον Ιανουάριο του 2016, στη δημοπρασία του οίκου Leslie Hindman Auctioneers, θα πωληθούν τα αντικείμενα του σπιτιού του John F. Kennedy, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Palm Beach της Florida και θεωρούνταν ως ο “Χειμερινός Λευκός Οίκος”, όταν ο πολιτικός είχε αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Η μεσογειακού στιλ κατοικία της οικογένειας Kennedy είναι σχεδιασμένη από τον Addison Mizner και κοστολογείται στο ποσό των 31 εκατομμυρίων δολαρίων, περνώντας από τα χέρια της οικογενείας Castle, προτού δοθεί ξανά προς πώληση. Η δημοπρασία περιλαμβάνει 100 έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης, όπως ένα τραπέζι στο οποίο συγκεντρώνονταν όλη η οικογένεια, τα κρεβάτια στα οποία κοιμόντουσαν τα αδέρφια Kennedy, καθώς και κομμάτια εμπνευσμένα από τη Βενετία. Σας παρουσιάζουμε κάποια από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν από τον οίκο Leslie Hindman Auctioneers.

dam-images-shopping-2015-09-winter-white-house-winter-white-house-01-slideshow Τα δύο κρεβάτια βενετσιάνικου στιλ της οικογένειας Kennedy.

dam-images-shopping-2015-09-winter-white-house-winter-white-house-02

Ένα παγκάκι διακοσμημένο με ιταλικά μοτίβα.

dam-images-shopping-2015-09-winter-white-house-winter-white-house-03

Ένα Coromandel πάνελ 8 κομματιών.

dam-images-shopping-2015-09-winter-white-house-winter-white-house-04

Ένα ζεύγος από καθρέφτες βενετσιάνικου στιλ.

dam-images-shopping-2015-09-winter-white-house-winter-white-house-05
Το τραπέζι στο οποίο λάμβαναν χώρα οι οικογενειακές συναθροίσεις των Kennedy.

dam-images-shopping-2015-09-winter-white-house-winter-white-house-06
Ένα σετ από 14 ισπανικές καρέκλες σε στιλ Μπαρόκ από την τραπεζαρία των Kennedy.

Πηγή: elenasdiary.com