RAKKAN BAR RESTAURANT

Από τα καλύτερα ethnic εστιατόρια στην πόλη αφού αποπνέει μια ποιότητα και αισθητική μοναδική. Υπάρχει μέτρο και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα. Τα signature rolls μου άρεσαν ιδιαίτερα. Σου δίνει την εντύπωση ότι ακολουθεί τις γαστρονομικές εξελίξεις και αυτό μπορείς να το καταλάβεις, εάν ρίξεις, μια μάτια, στο menu. Η γνώση της αφαίρεσης στα κυρίως πιάτα, είναι ορατή, λείπει η υπερβολή ενώ η wine list, θα καλύψει απαιτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα φανερώσει κάτι το διαφορετικό.

657890

Ξεκινήσαμε με την raspberry goat cheese salad,(ανάμικτη σαλάτα με ξυρούς καρπούς, raspberry dressing, τυρί chevre και μαρμελάδα ντομάτας). Συνεχίσαμε με rock shrimps(γαρίδες με πικάντικη creamy sauce και creamy mango sauce με ψιλοκομμένο chives). Περάσαμε στο king crab tartar(βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce και avocado, mango και καταϊφι). Για κυρίως επιλέξαμε το black cod fish n’ chips(black cod pane panko, chips από περουβιανές πατάτες και μους ταραμά μπρόκολο). Εξίσου γευστικό ήταν και το black cod(μπακαλιάρος αλάσκας, μαριναρισμένος σε saikyo miso με πουρέ από yuzu).

908

Συνέχεια είχαν τα joe roll(maki inside out με μαύρο ρύζι, γεμιστό με avocado, spicy sauce, γαρίδα tempura, τυλιγμένο με καψαλισμένο σολομό, μια νότα togarashi, butter και sweet sauce και στην κορυφή wasabi mayo sauce και καταιφι chives) και τα black cod roll(ρολάκι tempura με black cod σε saikyo miso, avocado με γλυκιά και πικάντικη sauce). Τις εντυπώσεις έκλεψε το rib eye(rib eye, wasabi creme freiche, baby μελιτζάνα με miso, σάλτσα yakiniku). Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε, με την υπέροχη μηλόπιτα, ένας συνδυασμός ρεσιτάλ και ταλέντου, από τον chef του εστιατορίου.

 

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τον κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλο!

*Φωτογραφική κάλυψη Χρήστος Φίλος.

 

INFO:

Λεωφ. Κηφισίας 238, Κηφισιά 145 62

 21 0808 7941

www.facebook.com/RakkanBarRestaurant

8
8