ΨΥΓΕΙΑ SMEG BY DOLCE&GABBANA

Τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει η συνεργασία μιας κορυφαίας μάρκας κατασκευής οικιακών συσκευών που έχει γίνει συνώνυμο του εξαιρετικού ντιζάιν, με έναν από τους γνωστότερους οίκους μόδας, όπως είναι οι Dolce & Gabbana.


Μα ασφαλώς υπέροχο, ξεχωριστό και πολύχρωμο! Όπως ακριβώς τα νέα ψυγεία, κοινή δημιουργία των δυο, ο αριθμός των οποίων είναι περιορισμένος στα μόλις 100 κομμάτια και τα οποία παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Ντιζάιν του Μιλάνου.


Με την βοήθεια 6 καλλιτεχνών και την πλούσια παράδοση της Σικελίας, η συνεργασία των δυο κορυφαίων κατασκευαστών είχε ως αποτέλεσμα πανέμορφα ψυγεία με απεικονίσεις από λεμονοδέντρα, μεσαιωνικές μάχες, κάρα με αγρότες κ.α., ενώ εντυπωσιακή είναι η προσοχή που έχει δοθεί στην λεπτομέρεια.


Οι ιστορίες που εκτυλίσσονται «πάνω» στα ψυγεία έχουν ως βάση τους την μυθολογία, τις θρησκευτικές εικασίες και την ιταλική όπερα, άλλα δεν είναι μόνο εξαιρετικά έργα τέχνης, αλλά και υψηλής λειτουργικότητας συσκευές.


Οι νέες, μοναδικές αυτές οικιακές συσκευές συνδυάζουν άλλωστε την περιβόητη τεχνολογική αξιοπιστία της Smeg, με την καλλιτεχνική δημιουργικότητα του ξεχωριστού διδύμου της ιταλικής μόδας.

Η Εβδομάδα Ντιζάιν του Μιλάνο διήρκησε απο τις 12 έως τις 17 Απριλίου, ενώ η τιμή για κάθε ψυγείο άγγιζε τα 30.000 ευρώ.