ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΡΑΜΙΧΑ: Η ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΠΟΥ «ΓΕΝΝΗΣΕ» ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Our Rating

10

Έχει το «άστρο» να κάνει επιτυχία ό,τι κι αν αναλάβει να βγάλει εις πέρας. Δυναμική, έξυπνη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια Πολυξένη Καραμίχα είναι ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από τις μεγάλες τηλεπερσόνες που κάνουν αξιοθαύμαστη καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές του Μακεδονία TV έχουν την υπογραφή της. Δίπλα σε εκείνη έκαναν τα πρώτα τους βήματά η Φαίη Σκορδά, η Ελένη Τσολάκη, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Σοφία Τουντούρη και πολλοί ακόμη καταξιωμένοι δημοσιογράφοι και άνθρωποι του χώρου. Καταφέρνει πάντα να «ανιχνεύσει» στους συνεργάτες της κάτι ξεχωριστό για να τους κάνει μοναδικούς. Το ήθος της, η παιδεία της και η επαφή της με τους ανθρώπους της την κάνουν ξεχωριστή, γι αυτό και οι περισσότερες συνεργασίες της έχουν εξελιχθεί σε σχέσεις ζωής. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά, εκτός από κουμπάρα της, είναι και η καλύτερή της φίλη. Η Πολυξένη Καραμίχα είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται η λαμπερή παρουσιάστρια του Πρωινού και συμβουλεύεται σε ό,τι κι αν την απασχολεί.

Αποκλειστικά θέματα στις μεγαλύτερες φυλλάδες της χώρας, συνεντεύξεις με «ψυχή» και πετυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές βρίσκονται, μεταξύ άλλων, στο βιογραφικό της. Το μεράκι της για τη δουλειά και η υπομονή της είναι και εκείνα που την κάνουν αξιοθαύμαστη. Τη φετινή τηλεοπτική χρονιά είναι για πέμπτη σεζόν η αρχισυντάκτρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο «Όλα Καλά» με φετινή παρουσιάστρια την Μαρία-Λουίζα Βούρου. Υπήρξε αρχισυντάκτρια της Νικολέττας Ράλλη στο Μακεδονία TV, με την οποία διατηρούν υπέροχες σχέσεις, αλλά και της Ιωάννας Λίλλη για τρεις πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σεζόν.

Έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, η οποία ήταν και η πιο γλυκιά αφορμή για να αφήσει την πρωτεύουσα –στην οποία εγκαταστάθηκε για δύο ολόκληρα χρόνια- και να ζήσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορείς να λάμψεις όπου κι αν είσαι. Ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά είναι εκείνοι που την κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη.

Η Πολυξένη Καραμίχα είναι η γυναίκα που ξέρει όσο κανείς να «κινεί» τα νήματα στην ελληνική showbiz και αποδεικνύει ότι η αυθεντικότητα και η εργατικότητα μπορούν να σε καθιερώσουν στον δύσκολο αυτόν χώρο.