ΠΟΙΟ SUV ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400.000 ΕΥΡΩ;

Αυτό δεν είναι άλλο από την Cullinan, όπως πιθανότατα θα ονομάζεται το πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls-Royce, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά σε περίπου δύο χρόνια.

Μέχρι τότε μπορείτε να… ξεκινήσετε να αποταμιεύετε για να αποκτήσετε το απόλυτο υπερπολυτελές SUV που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Μάλιστα, η Cullinan αναμένεται να κοστίζει, όπως είναι φυσικό, αρκετά περισσότερα από την Bentley Bentayga και κάτω από το καπό της θα έχει έναν κλασικό V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.800 cc. Έτσι και αλλιώς, κάτω από το καπό ενός εμβληματικού SUV δεν θα μπορούσε παρά να υπάρχει ένας πολυκύλινδρος κινητήρας που αργότερα θα πλαισιωθεί και από ηλεκτρονικά ώστε ένα προκύψει μία υβριδική έκδοση.

Rolls-Royce Cullinan (1)

Σχεδιαστικά, το στούντιο RM Design μας προσφέρει μια καλή προσέγγιση επί του θέματος όπου και μόνο από τις φωτογραφίες γίνεται αντιληπτό ένα SUV που θα ξεπερνά σε μήκος τα πέντε μέτρα και σε βάρος θα κυμαίνεται στους περίπου τρεις τόνους. Αισθητικά θα χρησιμοποιηθεί η βαρύγδουπη μάσκα της βρετανικής φίρμας, φωτιστικά φουλ LED, ενώ από πλευράς άνεσης και ασφάλειας θα δούμε ότι τεχνολογία αιχμής υπάρχει. Όσο για την αυτόνομη οδήγηση, δεν υπάρχει και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αφού κάθε Rolls-Royce… θέλει και τον σοφέρ της!

Πηγή: newsauto.gr