«ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ: ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ»

Η ερωτική φαντασίωση κάθε νοικοκυράς ολοκληρώνεται με βιντεοκλιπίστικο σεξ, «ροζ» ονειρώξεις πλούσιας ζωής και μια κωμικοτραγικά αγωνιώδη κορύφωση.

Όσο βαθαίνουν οι αποχρώσεις του γκρι τόσο πιο κωμικοτραγική γίνεται η ιστορία του Κρίστιαν και της Αναστάζια, ερωτική φαντασίωση κάθε νοικοκυράς, την οποία ολοκλήρωσε η Ε.Λ. Τζέιμς σε τρία (συν το συνοδευτικό «Grey») λογοτεχνικά κεφάλαια. Ακόμη πιο δήθεν, η κινηματογραφική μεταφορά τους πέτυχε να γεμίσει­ τις αίθουσες με τις λάτρεις των βιβλίων, που θα απολαύσουν τώρα την έγγαμη ζωή των δύο νέων και πολύ ωραίων, και ασύλληπτα πλούσιων, και τρελά ερωτευμένων ηρώων, η οποία ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και μπροστά στα γραφικότερα ντεκόρ (Παρίσι, Μονακό, Άσπεν).

Μέχρι τα σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν του κ. Γκρέι να συνεχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια να επιμένει να τρομοκρατεί το ζηλιάρικο ζεύγος, σε έναν άτσαλο συνδυασμό ερωτικού δράματος και ατμοσφαιρικού θρίλερ. Κακογραμμένο, αλλά ακόμη πιο κακοσκηνοθετημένο και κακοπαιγμένο, ολοκληρώνεται με βιντεοκλιπίστικο και σεμνότυφα kinky σεξ, «ροζ» ονειρώξεις πολυτελούς ζωής αλλά και μια κωμικοτραγικά αγωνιώδη κορύφωση.

Πηγή: athinorama.gr