ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ: ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟ CLUB 22

Πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 22/10 για το Club 22 και το ανανεωμένο σχήμα του, με ηγέτη για άλλη μία σεζόν το μοναδικό Πάνο Κιάμο.

Το κοινό συγκεντρώθηκε από νωρίς για να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο καλλιτέχνη και μαζί του την Αγγελική Ηλιάδη που επιστρέφει στις πίστες μετά από δύο χρόνια. Εκτός των προαναφερθέντων, το νεανικό pop συγκρότημα των Kings έβαλε τη δική του πινελιά στο πρόγραμμα με dance ρυθμούς και πολύ κέφι.

kiamos

Ανανεωμένος, ορεξάτος και πανέτοιμος να προκαλέσει σεισμό στη νυχτερινή Αθήνα για ακόμη μία σεζόν ο Πάνος Κιάμος βγήκε στην πίστα και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Επιτυχίες του χθες και του σήμερα που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στα ραδιόφωνα και το διαδίκτυο κι έχουν κερδίσει τις καρδιές μας έδιναν κι έπαιρναν σε ένα πρόγραμμα γεμάτο!

mazo

Πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που παρευρέθηκαν στο Club 22 και τίμησαν το σχήμα με την παρουσία τους. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαζωνάκης που λίγο καιρό πριν τη δική του πρεμιέρα, είπε να… πει κι ένα τραγούδι παρέα με τον Πάνο Κιάμο.  Στην ίδια παρέα ο Stan και η Μαλού που τράβηξαν αμέσως πάνω τους τα βλέμματα των θαμώνων.

Διαβάστε περισσότερα στο tralala.gr