ΟΛΓΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ»

Ξεχώρισε με την προσωπικότητα της. Καθιερώθηκε άμεσα λόγω της αγάπης της για την επικοινωνία. Η Όλγα Αντωνίου, βαδίζει με σταθερά βήματα προς την επιτυχία, αφού δεν έχει αντίπαλο.

Πως προέκυψε η ενασχόληση με την δημοσιογραφία;

Ήθελα να κάνω μία αλλαγή στη ζωή μου, να δοκιμάσω κάτι νέο αλλά ταυτόχρονα συναφές αν θέλεις με αυτό που ήδη έκανα, διότι τα τελευταία χρόνια, ως εκπαιδευτικός, ασχολούμουν με την παρουσίαση σε επιστημονικά συνέδρια. Επομένως, από εκπομπή παιδαγωγικού περιεχομένου, κατέληξα σε δελτίο ειδήσεων και στην ψυχαγωγία.

Πιστεύεις ότι τα social media σήμερα έχουν απομακρύνει τους ανθρώπους και έχουν δημιουργήσει μια κρίση;

Κάθε άλλο, θα έλεγα πως μας έχουν φέρει πιο κοντά, καθώς μπορείς εύκολα να έρθεις σε επικοινωνία με κάποιον και να δημιουργήσεις επαφές, από επαγγελματικές έως κοινωνικές. Βέβαια, όλα με το σωστό μέτρο, παν μέτρον άριστον.

Αξίες, θεσμοί, ιδανικά. Σημαντικές έννοιες και πιστεύω. Τι σε εκφράζει περισσότερο και αν πιστεύεις ότι αυτά μπορούν να συνδυαστούν ταυτόχρονα.

Οι αξίες! Πρέπει πάντα να κρατάς τις αξίες σου σταθερές κατά τη γνώμη μου! Οι καιροί αλλάζουν αλλά αν έχεις μια σταθερή βάση, πιστεύω πως μένεις ακλόνητος, από τις εξωτερικές επιρροές και συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλεις να πετύχεις. Βέβαια αν αυτά μπορούν να συνδυαστούν, τότε τι καλύτερο;

Αν σου γινόταν μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό θα εγκατέλειπες την Ελλάδα;

Φυσικά, αν η πρόταση ήταν τόσο καλή, γιατί όχι; Άλλωστε με εξιτάρει να δοκιμάζω νέα πράγματα και να δίνω στον εαυτό μου, την δυνατότητα να εξελιχθεί επαγγελματικά. Το να αγαπάς αυτό που κάνεις είναι το παν.

Όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος τι σου αρέσει να κανείς;

Στον ελεύθερο χρόνο μου, προτιμώ κυρίως να βγαίνω με φίλους-φίλες και να περνάμε όμορφα. Ανεκτίμητες στιγμές! Επίσης λατρεύω τη γυμναστική, τη μουσική, το θέατρο και τη θάλασσα φυσικά! Μου αρέσει να πηγαίνω στη θάλασσα! Αντλώ την έμπνευση μου!