ΟΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ SPACE PARTY ΤΗΣ CHOPARD ΣΤΙΣ CANNES

Our Rating

9

Αστέρια του Hollywood και εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού χώρου και του κόσμου της μόδας, έδωσαν το «παρών» στο space party της Chopard στο φεστιβάλ Καννών. Το dress code στο παραδοσιακά θεματικό party ήταν αυτό που έλεγε και ο τίτλος του: διαστημικό. Η λάμψη ήταν κάτι που οι καλεσμένοι έπρεπε να πετύχουν και η αλήθεια είναι πως είδαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των τελευταίων ημερών.


Η φετινή χρονιά, εκτός από τα 70 χρόνια λειτουργίας του φεστιβάλ, σηματοδοτεί και τα 20 χρόνια συνεργασίας με τη Chopard, η οποία απονέμει και το Χρυσό Φοίνικα στη νικήτρια ταινία, με βραβείο που έχει φιλοτεχνηθεί από τον Ελβετικό οίκο.

Οικοδέσποινα της βραδιάς, ήταν η διευθύντρια της Chopard Καρολίν Σόιφελε, η οποία ανέφερε ότι το Φεστιβάλ των Καννών είναι ένα αδιαφιλονίκητο ραντεβού για την Chopard και πρόσθεσε ότι: «Κάθε χρόνο, προσπαθώ να εντυπωσιάσω τους καλεσμένους μου προσφέροντάς τους μια πρωτότυπη και αξέχαστη βραδιά». Χρέη οικοδέσποινας όμως ανέλαβε και η Rihanna που αποτελεί το επίσημο πρόσωπο της εταιρείας.


Ανάμεσα στους αστέρες που έδωσαν το «παρών» ήταν οι : Julianne Moore, Kendal Jenner, Bella Hadid, Adriana Lima, Sara Sampaio, Will Smith ενώ την διασκέδαση των λαμπερών καλεσμένων ανέλαβε ο Bruno Mars.

Πηγή: mancode.gr