ΟΙ ΒΟΤΑΝΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΗΣ NATUROPATHICA ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ CHELSEA

Our Rating

5

Η Homeopathy και το είδος της συνήθως είχε απήχηση σε έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου, αλλά η Naturopathica σιγά-σιγά φέρνει το ολιστικό μήνυμα για όλα τα φυσικά προϊόντα στο ευρύ κοινό εδώ και τα 20 χρόνια ύπαρξής της. Η εταιρεία αυτή που βασίζεται στα βότανα και σε θεραπευτικές μεθόδους πρόσφατα άνοιξε ένα μεγάλο spa και boutique στη γειτονιά του Chelsea, στη Νέα Υόρκη για να εκθέσει όλα τα προϊόντα της, μαζί με μια συμπληρωματική συλλογή από προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, που δεν θα μπορούσε να είναι πιο σχετικό σήμερα.

Ήδη όντας δημοφιλής και διαθέσιμη σε πολλά spa στις Ηνωμένες Πολιτείες, η boutique της Naturopathica στη Νέα Υόρκη θέλει να προσφέρει μια πλήρη εμπειρία. Οι επισκέπτες στον αέρινο και ευήλιο χώρο δεν θα μπορούν να μελετήσουν προϊόντα συνηθισμένα όπως καθαριστικά, αρώματα και μάσκες, αλλά και gels, κρέμες και έλαια σώματος που στοχεύουν σε ασθένειες και καταστάσεις, όπως άγχος, ευεξία των γυναικών και χαλάρωση μυών.

01_naturopathica-chelsea_0

Ένα bar με θεραπείες παρουσιάζεται ως βοτανικό ιατρείο, προσφέροντας μια ποικιλία από χειροποίητα βοτανικά βάμματα, ιδιαίτερα βότανα, τσάι και έλαια για θεραπευτική χρήση. Από την άλλη πλευρά του δωματίου, ένα bar ζωτικότητας σερβίρει ένα εποχιακό μενού με χυμούς tonic και ελιξιρίου για να αντιμετωπίσουν φλεγμονές, ανισορροπίες ενέργειας και του ανοσοποιητικού συστήματος μαζί με μια υγιεινή ποικιλία snack.

Υπάρχουν επίσης έξι δωμάτια θεραπείας, όπου γίνεται μια επανεκκίνηση του σώματος με μια μεγάλη ποικιλία από θεραπείες προσώπου και μασάζ σώματος που είναι όλες βασισμένες στη φιλοσοφία της ευεξίας που στοχεύει η Naturopathica. Ένα αισθητήριο lounge για διαλογισμό είναι επίσης φτιαγμένο μέσα για να βοηθάει τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν την ηρεμία τους προτού ξαναβγούν στην αστική ζούγκλα και πάλι.