Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ (ALPHA 23:10)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι εδώ και πυροδοτεί τη late night ζώνη, κλείνοντας με τον πιο εκρηκτικό τρόπο την ημέρα μας. Μαζί του, πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν» και να τα αποκαλύψουν όλα, στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πέτρος υποδέχεται τον Σάκη Ρουβά. Αποφασισμένος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στον γιο του που «έρχεται» σε λίγες μέρες, μιλά με το κοινό, περνά από όλες τις δοκιμασίες που έχει ετοιμάσει για εκείνον ο οικοδεσπότης της εκπομπής και ανεβάζει στα ύψη το θερμόμετρο όταν πιάνει το μικρόφωνο.

Από τα highlights της βραδιάς, όταν ο Σάκης «διδάσκει» στον Πέτρο κάποιες από τις χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις του. Μία απολαυστική συνάντηση – συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Η Εύη Αδάμ εισβάλει στο πλατό και κερδίζει με την εκρηκτική της εμφάνιση ενώ φέρνει μαζί της κι ένα δώρο έκπληξη για τον Πέτρο.

Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο (13.04.2016) (10)

Επίσης, στην παρέα έρχεται και ο Φάνης Λαμπρόπουλος που εντυπωσιάζει με το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες του. Αποφασισμένος να πάρει τη θέση του Πέτρου, κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει. Θα τα καταφέρει; Μετά από ένα σκληρό πινγκ – πονγκ ερωτήσεων και πολλές δοκιμασίες οι δύο άνδρες τα βρίσκουν και η χημεία τους προκαλεί…. αναστάτωση.

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό.

Πηγή: toratora.gr