Ο PIERCE BROSNAN ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ «SPECTRE»

Our Rating

8

Ακολουθώντας τα χνάρια της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας στο εξωτερικό, το «Spectre» συγκέντρωσε στο πρώτο τετραήμερο 166.068 εισιτήρια σε πανελλαδικό δίκτυο κυκλώματος, αποδεικνύοντας τη δυναμική ενός ήρωα που έχει διδάξει πως το στυλ μπορεί άνετα να συμβαδίσει με την περιπέτεια.

Τι έχει να πει για τη μεγάλη επιτυχία ένας «έτερος» Μποντ;

Ο Πιρς Μπρόσναν, που αυτό τον καιρό προμοτάρει την ταινία του «Χωρίς Διέξοδο» δήλωσε πως «ανυπομονούσα για το «Spectre» πάρα πολύ». Ο Μπρόσναν, ο οποίος έπαιξε σε τέσσερις ταινίες της σειράς από το 1995 μέχρι το 2002 βρήκε τη νέα ταινία «πάρα πολύ μεγάλη. Η ιστορία ήταν κάπως αδύναμη- θα μπορούσε να έχει συμπυκνωθεί. Κράτησε πάρα πολύ. Πραγματικά!».

Ο Ιρλανδός ηθοποιός αναγνώρισε επίσης την τάση των πρόσφατων ταινιών του πράκτορα να να δανείζεται στοιχεία από τη σειρά ταινιών «Bourne», ταινίες που παραμένουν γειωμένες στον πραγματικό κόσμο, χωρίς αόρατα αυτοκίνητα ή στυλό που προκαλούν εκρήξεις (όπως οι δικές του μποντικές περιπέτειες).

Βέβαια είχε να προσθέσει πως «ο Ντάνιελ στην τέταρτη ταινία του δείχνει πως έχει την κυριότητά τους. Φαίνεται αρκετά χαλαρός» και συνέχισε τους επαίνους συμπληρώνοντας ότι «είναι σαν ένας δυνατός πολεμιστής, και νομίζω ότι βρήκε μια καλή αίσθηση του εαυτού του μέσα από τις ατάκες και τα ωραία παιχνιδίσματα που του πρόσφεραν. Δώστε του μία πιο σφιχτή ιστορία και θα θα έχετε άλλο ένα κλασικό Μποντ».

Όσο για το καυστικό σχόλιο του Κρεγκ ότι θα προτιμούσε να «έκοβε τις φλέβες του» παρά να παίξει σε άλλη μια ταινία, ο Μπρόσναν είπε, «τη στιγμή που ολοκληρώνεις ένα Μποντ δεν θες να ξανακούσεις το όνομα, να το διαβάσεις ή να σχετιστείς μ’ αυτό ξανά».

Το δηκτικό σχόλιο του Ντάνιελ Κρεγκ ειπώθηκε σε μία συνέντευξή του στο TimeOut του Λονδίνου μόλις τέσσερις ημέρες μετά το τέλος των οκτάμηνων γυρισμάτων για το «Spectre». Βέβαια ακολούθησε η διευκρίνιση «ίσως κάνω άλλη μία. Δεν γνωρίζω».

Ο Μπρόσναν ελπίζει πως θα ξαναδούμε τον Κρεγκ να επιστρέφει στην MI6 για μία ακόμη φορά: «Δώστε του ένα χρόνο διάλειμμα και θα είναι έτοιμος να ρολάρει ξανά στα σίγουρα!».

Πηγή: cinemag.gr