Ο NICOLAS GHESQUIERE ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ LOUIS VUITTON

Κάτω από τη δημιουργική του κατεύθυνση, η Louis Vuitton έχει δει μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη στον τομέα των γυναικείων ενδυμάτων και δερμάτινων ειδών, καθώς και μια ανανεωμένη ταυτότητα όπως φαίνεται από τις θεαματικές επιδείξεις του οίκου.

Ο Bernard Arnault δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε το ταξίδι της Louis Vuitton με τον Nicolas. Κατάφερε να κάνει τη γυναίκα Louis Vuitton σύγχρονη, με αποτέλεσμα σημαντικές εμπορικές επιτυχίες. Το όραμά του, το ταλέντο και η δημιουργικότητά του τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο σήμερα. ”

“Είμαι πανευτυχής που ξεκινάω το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας που ξεκίνησα με τον Louis Vuitton σχεδόν 5 χρόνια πριν. Η εξισορρόπηση μιας απίστευτης κληρονομιάς με μια συνεχή αναζήτηση καινοτομιών υπήρξε ανέκαθεν σημαντικό μέρος της δουλειάς μου, είναι επίσης στο επίκεντρο της ιστορίας αυτής της εταιρείας και ανυπομονώ να να αναπτύξουμε περαιτέρω τους κώδικες που εφαρμόσαμε τα τελευταία χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων στον Bernard Arnault για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και στους Michael Burke και Delphine Arnault για το συνεχές τους έργο σε αυτό το όμορφο ταξίδι »δήλωσε ο Nicolas Ghesquière.

Ο Michael Burke, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω να δουλεύω με τον Nicolas και για την ενέργεια που φέρνει στον Louis Vuitton. Έχει δημιουργήσει μια ισχυρή, τολμηρή  Louis Vuitton αισθητική εμπνευσμένη από το πνεύμα του οίκου και από τη δική του ευαισθησία. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για μας και τα επιτεύγματά μας και ανυπομονώ να δω πού θα μας πάνε τα επόμενα χρόνια “.

Πηγή: marieclaire.gr