Ο DAVID BECKHAM ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Our Rating

6

Πατέρας 4 παιδιών, κορυφαίος ποδοσφαιριστής και ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες, που αν είσαι κοντά στη δεκαετία των πρώτων –άντα δεν γίνεται να μην είχες αφίσα του στο δωμάτιό σου. Ο David Beckham είναι ένας άντρας που αποτελεί fashion και beauty icon για άντρες και γυναίκες εδώ και αρκετές δεκαετίες και όχι άδικα. Αν είσαι fan, λοιπόν, του David, αυτό το beauty νέο θα σε ενθουσιάσει. Και θα σε ενθουσιάσει διπλά, μιας και ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής υπέγραψε ένα μακρόχρονο συμβόλαιο συνεργασίας για την ανάπτυξη μιας σειράς προϊόντων ανδρικής περιποίησης με ένα εξίσου αγαπημένο beauty brand, την Biotherm Homme και εμείς σου έχουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…

Πιο συγκεκριμένα, η Biotherm Homme της L’Oréal Luxe, N°1 στην περιποίησης της ανδρικής επιδερμίδας, και η Global Brands'(SEHK:787), επιχείρηση των Seven Global, David Beckham και Simon Fuller, ανακοινώνουν σήμερα μια πρωτοφανώς μακρόπνοη συνεργασία για την ανάπτυξη μιας νέας σειράς προϊόντων ανδρικής περιποίησης. Η συλλογή, που θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας καθώς και καθημερινά προϊόντα φροντίδας, θα κυκλοφορήσει το 2017.

davidbeckhammenshealth2 640e8

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο εθνικός ποδοσφαιριστής της Βρετανίας γίνεται ο πρώτος παγκόσμιος πρεσβευτής της Biotherm. Η πρώτη καμπάνια του David Beckham με τη Biotherm Homme, για το N°1 ενυδατικό προϊόν Aquapower, θα εμφανιστεί στο διαδίκτυο τον Ιούνιο.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία με τη Biotherm Homme” δήλωσε ο David Beckham. “Σκεφτόμουν εδώ και καιρό τη δημιουργία μιας σειράς προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Ξεκινώντας τις συζητήσεις με τη Biotherm, η ιδέα μου πήρε σάρκα και οστά. Είναι το ίδιο φιλόδοξοι με εμένα και ανυπομονούμε να δείξουμε σε όλον τον κόσμο τους καρπούς της συνεργασίας μας”.

hero 1 HR 4de1f

Η συνεργασία της Biotherm Homme και του David Beckham πρόκειται να αλλάξει τα δεδομένα στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης και να προωθήσει την ηγετική θέση της φίρμας μας ” δήλωσε ο David Fridlevski, Γενικός Διευθυντής της Biotherm. “Είναι η πρώτη φορά που μια ανδρική διασημότητα αυτού του βεληνεκούς δημιουργεί μια συλλογή προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. Είμαστε υπερήφανοι που ο David Beckham επέλεξε εμάς για την υλοποίηση του οράματός του για την περιποίηση της επιδερμίδας και με χαρά τον καλωσορίζουμε ως νέο πρεσβευτή της φίρμας μας.”

“Η ανδρική περιποίηση αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την επιχείρησή μας” δήλωσε ο Jason Weisenfeld, Πρόεδρος Seven Global. “Η Biotherm Homme αποτελεί για μας τον τέλειο συνεργάτη έτσι ώστε να κατακτήσουμε την κορυφαία θέση παγκοσμίως στην περιποίηση της επιδερμίδας.”

David Beckham 5ca3f

Μέσα από τη μακρόχρονη αυτή συνεργασία, η Biotherm Homme και ο David Beckham σκοπεύουν να επηρεάσουν την αντίληψη του ανδρικού πληθυσμού για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ο David Beckam, που θεωρείται κορυφαίο πρότυπο για γενιές αντρών αφού και το περιοδικό People τον ψήφισε ως τον “Πιο σέξι εν ζωή άντρα”, είναι παγκοσμίως διάσημος για τις εντυπωσιακές του επιδόσεις στον αθλητισμό, για την αφοσίωση στην οικογένειά του αλλά και για το φιλανθρωπικό του έργο για λογαριασμό της UNICEF.

Πηγή: queen.gr