NIKKEI PERUVIAN RESTO-BAR

001

Η νέα δυνατή γαστρονομική άφιξη της σεζόν ακούει στο όνομα Nikkei. Το νέο εστιατόριο των Γιάννη Μωράκη και Γιώργου Μελισσάρη, είναι ότι πιο ευχάριστο έχει προκύψει το 2015, για την γαστριμαργική σκηνή της Αθήνας. Περουβιανή κουζίνα με ιαπωνικές επιρροές, συνθέτουν ένα menu υψηλών επιδόσεων με σπεσιαλιτέ που θα σας καλύψουν πλήρως. Η άψογη τεχνική εκτέλεση των πιάτων, η πλήρης winelist, η σχέση ποιότητας και τιμής αλλά και η αισθητική, δείχνει για άλλη μια φορά την εμπειρία, το ταλέντο αλλά και το επίπεδο τόσο του chef όσο και των επιχειρηματιών. Το κλίμα είναι υπέροχο, τα cocktail -θα έλεγα χωρίς υπερβολή- special και το service, ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών στο maximum.

005

Ξεχωρίσαμε την σαλάτα µε καλαµπόκι, purple viking potatoes, λάδι κόλιανδρου και λάιµ. Τον σολοµό µε sumiso sauce και το μοσχαρίσιο κιλότο, µε aji amarillo και σιναπόσπορο. Τέλος για επιδόρπιο επιλέξαμε το kalingo valrhona victoria sponge και φυσαλίδες anticucho.

Η άνθιση της ελληνικής γαστρονομίας, πρέπει να συνοδεύεται από τέτοιου είδους εγχειρήματα. Η κράτηση επιβάλλεται ενώ οι μουσικές επιλογές θα σας ταξιδέψουν.

047

INFO:

Λεβεντη 3, Κολωνάκι