ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2015-2016

Our Rating

9

Μπορεί το 2015 να φτάνει προς το τέλος του, όμως τα μέτωπα στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι είναι πάρα πολλά. Παραιτήσεις στελεχών, απολύσεις συναδέλφων, μεταγραφές αλλά και  εκπλήξεις, συνθέτουν το πάνελ της ελληνικής τηλεόρασης, σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς. Το Ε πρωταγωνιστεί αφού συγκέντρωσε  επώνυμους δημοσιογράφους-παρουσιαστές και όχι μόνο. Αρχικά μετακομίζουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Αννίτα Πάνια. Σε γνώριμες νέες εκπομπές, τις ίδιες σχεδόν ώρες που είχαν και πριν. Eπίσης, θα ήθελα να σταθώ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αφού τόσο η παρουσία της Ελεονώρας Μελέτη, όσο και της Βίκυς Παπαλουκά, κέρδισαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, στον τομέα της ενημέρωσης. Μάλιστα η δεύτερη ”στέκεται” πολύ καλά και δίπλα στον Γιώργο Πολυχρονίου. Στον Alpha η Κατερίνα Καινούριου, θα πλαισιώνεται από τον Πέτρο Κωστόπουλο! Για τον ΑΝΤ1 εκτός από τις αποχωρήσεις Γκαγκάκη και Λάτσιου, το ζεύγος Λιάγκας-Σκορδά παραμένει στη θέση του, έχοντας πλέον απέναντι του την Ντορέτα Παπαδημητρίου, αφού ο Σεφερλής ”τελείωσε”.

IMG_0526

Οι πρωινές εκπομπές του Σαββατοκύριακου, συνεχίζονται κανονικά. Όσον αφορά το STAR, για το κενό της Τατιάνας, ακούγονται πολύ έντονα η Ράνια Θρασκιά και η Τζένη Μπαλατσινού. Μου αρέσει που το πακέτο του Champions League, για τα επόμενα τρία χρόνια θα το έχει ο ΟΤΕ TV! Και το Europa Leaγue, έναντι αδράς αμοιβής φυσικά. Θα προτιμούσα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star να το παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Στην ενημέρωση ο ΣΚΑΙ έχει κάνει σοβαρή δουλειά και αυτό έχει αναγνωριστεί από το τηλεοπτικό κοινό. Ξεχωρίζω το πρωινό Λυριτζή- Οικονόμου, την Άννα Μπουσδούκου και την Σία Κοσιώνη, να δίνει πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας και ποιότητας στις Ειδήσεις του σταθμού. Επίσης θα ήθελα από όλους του τηλεοπτικούς δέκτες να απολαύσω σειρές, όπως ” Το νησί”.

Αν δεν απατώμαι τα πάντα θα ξεκινήσουν Οκτώβριο, με τα κανάλια και τους συντελεστές, να βρίσκονται τώρα σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Αυτό που εύχομαι ολόψυχα, είναι να σταματήσουν οι απολύσεις συναδέλφων και να επικρατήσει η ποιότητα, η ενημέρωση και η σωστή αισθητική των πραγμάτων.