ΝΕΑ BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED

Our Rating

7

Οι μηχανικοί της Bentley βελτιστοποίησαν τον έλεγχο της πίεσης υπερπλήρωσης, με σκοπό να διαμοιραστεί ομοιόμορφα η ροπή, σε ολόκληρο το φάσμα των στροφών του κινητήρα. Τα επιπλέον 20 Nm ροπής και 7 άλογα, δίνουν στον W12 με διπλή υπερτροφοδότηση κινητήρα των 6,0 λίτρων την ιπποδύναμη των 642 ίππων με 840 Nm ροπής.

Με τέτοιες τιμές σε ιπποδύναμη και ροπή το 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,1 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να φτάνει στα 331 χλμ./ώρα. Συγκρίνοντας τη με το προηγούμενο μοντέλο, η νέα Bentley είναι 0,1 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη στις μετρήσεις, αλλά συνεχίζει να έχει την ίδια τελική ταχύτητα.

Παράλληλα, η Bentley παρουσιάζει και μια «Black Edition» για την Continental GT Speed που θα είναι διαθέσιμη σε coupe και κάμπριο μοντέλα. Μεγάλη ποικιλία χρωματικών επιλογών, με την ειδική έκδοση να ξεχωρίζει από το εξαιρετικά γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ κόκκινου ή μαύρου χρώματος στις δαγκάνες των φρένων, που κρύβονται πίσω από τις μαύρες ζάντες των 21 ιντσών. Η Black Edition, έχει χρωματικές αντιθέσεις στα σπόιλερ μπροστά και πίσω, όπως και στα πλευρικά μαρσπιέ.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες στο ταμπλό και την κονσόλα της οροφής, που συνδυάζονται με αντιθέσεις που περιλαμβάνουν στοιχεία από δέρμα σε διάφορους χρωματισμούς, ανάλογα με τις αντιθέσεις που έχουν επιλεγεί στο εξωτερικό.

Τόσο η Continental GT Speed όσο και η GT Speed Black Edition είναι ήδη διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας, με την Bentley να δηλώνει ότι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: autotriti.gr