NATURALITé BY ALAIN DUCASSE (12 ΕΩΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Our Rating

9

Το νέο concept του Alain Ducasse θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά διεθνώς στην Κύπρο, από τις 12 μέχρι τις 14 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος της «Alain Ducasse Education» και της Gastronomy Essentials που το διοργανώνει.

Η επαναλειτουργία του εστιατορίου «Plaza Athénée» του Alain Ducasse τον Αύγουστο του 2014 ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γαστρονομικά γεγονότα της χρονιάς. Καθώς η γαστρονομική του αυτοκρατορία εκτείνεται στις 4 γωνιές του κόσμου, ο Γάλλος σεφ που είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του glocalization (Glocalization – Think globally, act locally), φαίνεται να μην εγκαταλείπει το ρόλο του πρωτοπόρου της γαστρονομίας στη σύγχρονη κοινωνία μας. Έτσι, με την επαναλειτουργία του Plaza Athénée παρουσίασε ένα καινούργιο lunch menu, το «Naturalité».

Μ’ αυτό το μενού ο Alain Ducasse αντιπροσωπεύει τη φυσικότητα στην κουζίνα, εμπνευσμένο από την τριλογία ψάρι – λαχανικά – δημητριακά. Όπως δηλώνει ο ίδιος, «υπάρχει η απόλυτη ανάγκη σήμερα για τον άνθρωπο να μεταβεί σε έναν καλύτερο τρόπο διατροφής, σε αρμονία με τη φύση, πιο υγιεινό και πιο φιλικό προς το περιβάλλον». Καθώς οι παγκόσμιοι πόροι γίνονται σπανιότεροι, καθίσταται αναγκαίο να καταναλώνουμε τρόφιμα πιο «ηθικά και δίκαια».

INFO:

Χώρος διεξαγωγής: Τέφκρου Άνθια 70, Βιομηχανική περιοχή Ντάλι, 2540 Λευκωσία, Κύπρος, Mitsios Trading Ltd. Για συμμετοχή συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής που θα βρείτε στο www.Cucina.gr

Naturalité by Alain Ducasse

Naturalité by Alain Ducasse

Naturalité by Alain Ducasse

Naturalité by Alain Ducasse

Πηγή: hommemagazine.gr