ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ LOUIS VUITTON

Ως τώρα γνωρίζαμε ότι αν θέλαμε ένα smart watch, έπρεπε να απευθυνθούμε στην Apple, στην Samsung ή σε παρόμοιους κολοσσούς τεχνολογίας. Όμως όλο και περισσότεροι Οίκοι μόδας έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν την απόπειρα δημιουργίας ενός αντίστοιχου ρολογιού. Τα εύσημα και μάλιστα με διαφορά, για μια τέτοια δημιουργία τα παίρνει ο οίκος Louis Vuitton.

Το νέο αυτό ρολόι όχι μόνο δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κλασσικό smart watch, αντιθέτως μάλιστα αναδεικνύει κάθε είδος υψηλής αισθητικής στην οποία μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος οίκος.

03-Louis-Vuitton-New-Horizon-683x1024

Ας ξεκινήσουμε όμως από τις λεπτομέρειες (τις τεχνολογικές) που είναι αξιοσημείωτες. Η συσκευή τρέχει λογισμικό Android Wear 2.0 που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία Qualcomm και Google και η τιμή του ξεκινάει στα $ 2,450. Έχει επίσης μνήμη 521MB RAM και 4GB εναλλακτικής αποθήκευσης και εκτός αυτού έχει και μια 300mAh μπαταρία.

Είναι ελαφρύ σε βάρος, αλλά ταυτόχρονα αρκετά βαρύ, ώστε να το νιώθεις σταθερό στον καρπό σου. Μεταξύ όλων των δυνατοτήτων του, είναι και ότι σε ενημερώνει για τις αεροπορικές σου πτήσεις με βάση της πληροφορίες που λαμβάνει από το email σου. Επίσης, είναι ιδιαίτερο, καθώς όσοι και να το αγοράσουν δεν θα μοιάζει ποτέ ίδιο, αφού εσύ διαλέγεις το background, τα χρώματα, τις λεπτομέρειες που θα εμφανίζονται και φυσικά μπορείς να προσθέσεις και τα αρχικά σου. Μια συνήθεια που έχει γίνει λατρεία στον οίκο της Louis Vuitton.

lvdigitalwatch

Το καλύτερο δεν σας το είπα; Είναι unisex! Φοριέται από άντρες και γυναίκες αντίστοιχα.