ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: «ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ»

Στο παρελθόν ασχολήθηκε με τον τομέα της τηλεόρασης και γνώρισε επιτυχία. Η μεγάλη του λατρεία είναι η μουσική και η οικογένειά του. Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έχει αναλάβει τα ηνία της επικοινωνίας, ενός από τα καλύτερα εστιατόρια στο Κολωνάκι. Η συνέντευξη που ακολουθεί είναι άκρως αποκαλυπτική.

1) Είσαι αισιόδοξος ότι θα βγούμε από την κρίση;

Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά σαν Έλληνες δεν το βάζουμε ποτέ κάτω. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να ξεπεραστεί το εμπόδιο που λέγεται κρίση. Πιστεύω ότι στην τελική προσπάθεια, θα τα καταφέρουμε και όλο αυτό που περνάμε τώρα θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση. Γενικά από τη φύση μου, είμαι αισιόδοξος και δε το βάζω κάτω.

2) Αυτό το διάστημα με τι ασχολείσαι;

Σαν διευθυντής επικοινωνίας του Soiree, έχω αυξημένες αρμοδιότητες αλλά στην τελική μου αρέσει. Στον τομέα της επικοινωνίας, μπορεί να επιβληθείς με έναν τρόπο: με τα αποτελέσματα της δουλειάς σου. Πιστεύω ότι είναι ορατό από πολλούς. Εξάλλου, όλοι κρινόμαστε και όλοι δίνουμε εξετάσεις.

3) Τι σε χαλάει και τι είναι αυτό που θες να διορθώσεις;

Με χαλάει η ασχετοσύνη, η κακία, τα δήθεν και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά. Θα ήθελα, στον σημερινό κόσμο, να υπάρχει περισσότερη ανθρωπιά, κατανόηση και αγάπη. Μπορεί να ακούγεται πολύ ρομαντικό το όλο concept αλλά είναι τα μόνο στοιχεία, που φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

4) Στον ελεύθερο χρόνο σου τι κάνεις;

Όταν προκύπτει, πράγμα σπάνιο, ασχολούμαι αποκλειστικά με την οικογένειά μου, την οποία την λατρεύω.  Έχω πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο μου και στην γυναίκα μου. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι η οικογένεια, οι αξίες και τα πιστεύω. Χωρίς αυτά δεν είμαστε παρά ένα τίποτα.