ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Our Rating

7

Το 2015 δεν ήταν δίσεκτο, αλλά λειτούργησε έτσι! Διαδοχικές εκλογικές, αναμετρήσεις με ολέθρια αποτελέσματα για την χώρα. Ψέμματα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, διάλυση της παιδείας, της υγείας, με μια τεράστια αύξηση της ανεργίας, από μια κυβέρνηση που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να κρατήσει την εξουσία.

Μέχρι σήμερα αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Καιρός λοιπόν να καταλάβουν ορισμένοι ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή για ριζική ανατροπή σε όλα με νέο αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία και αυριανό πρωθυπουργό, να δίνει το γενικό πρόσταγμα.

IMG_0184

Ανανέωση, προοπτική, μεταρρυθμίσεις είναι στοιχεία που τα έχει ο Κυριάκος και θα τα υλοποιήσει για το καλό της παράταξης, αλλά και της χώρας γενικότερα. Επίσης είναι ο μοναδικός που μπορεί να «ανοίξει» το κόμμα στην κοινωνία, σε δύσκολες εποχές. Ένας πολιτικός, που όσο ήταν υπουργός πήρε επώδυνες αποφάσεις, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι οι πεποιθήσεις και οι αξίες του είναι αδιαπραγμάτευτες!

Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αντιθέτως μου είναι πολύ συμπαθής. Αλλά η τεράστια δημοκρατική παράταξη, θέλει ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, πράγμα που το ζητάνε οι ψηφοφόροι της, δίνοντας ένα δυναμικό παρών στον α γύρο των εκλογών.

Τις τελευταίες μέρες πολλά ξένα έντυπα, γράφουν ύμνους για έναν νέο πολιτικό, που θέλει να φέρει έναν αέρα αλλαγής στην καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου την επόμενη φορά που θα αναφερθούν σε αυτόν, να τον αποκαλούν πρωθυπουργό!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!