ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (3-6/5)

Την Πέμπτη, 3 Μαΐου,άνοιξε τις πύλες της η διεθνής έκθεση γούνας Καστοριάς, στο ξενοδοχείο «ΛΙΜΝΑΙΟΝ» με παρουσιάστρια την γοητευτική Ζέτα Μακρυπούλια. Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών, αφού 43 χώρες παίρνουν μέρος σε ένα από τα σημαντικότερα events που πραγματοποιούνται με επιτυχία κάθε χρόνο.

Κατά την διάρκεια της, οι επιχειρήσεις που παίρνουν μέρος, θα προβάλουν τις νέες τους κολεξιόν. Επίσης, θα διατεθούν είδη ένδυσης και για άνδρες, δερμάτινα είδη, αναλώσιμα, μηχανές γουναρικής και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το αντικείμενο.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Μαΐου. Η επιχείρηση που τράβηξε τα βλέμματα και κέρδισε τις εντυπώσεις στο σύνολο της, για τις δημιουργίες το στυλ της και την ποιότητα της, ήταν για άλλη μία φορά η EFD PAPADOPOULOS, με μοναδικά χρώματα και τις όμορφες παρουσίες στην πασαρέλα αποσπώντας δικαιολογημένα το θερμό χειροκρότημα, των προσκεκλημένων που παρακολούθησαν το GALA.

Πολυτέλεια και μοναδική αισθητική αλλά και άνεση, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα κολεξιόν. Για την ιστορία, να αναφέρω ότι και πέρυσι οι εντυπώσεις για την ίδιο εκθέτη, ήταν κάτι παραπάνω από άριστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι από φέτος η εταιρεία θα λανσάρει το νέο άρωμα «Skygarden».

Έντεκα εταιρείες πήραν μέρος στην έκθεση. Αυτές είναι οι:

KOPENHAGEN FURS (χορηγός)
SOULIS FURS
HERMIA
TRASSIAS FURS
MANAGUAS FRANKFURT-GRAVAS
CASIANI
EFD PAPADOPOULOS
MANZARI
ACTIVE SABLE HOUSE
PKZ FURS   SA
SARIGIANNI FUR FASHION
KONSTANTINOU FURS