Η ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ MCLAREN 570S COUPE

Our Rating

5

Η McLaren 570S Coupe έλαβε την υψηλότερη διάκριση με το βραβείο Red Dot: Σχεδιασμός Προϊόντων 2016,  για την ποιότητα του σχεδιασμού και την πρωτοποριακή σχεδίαση του.

Τα διεθνούς φήμης βραβεία “Red Dot” αποτελούνται από μια άκρως ανεξάρτητη επιτροπή 41 μελών, με το τελευταίο βραβείο τους, να έχει ως επίκεντρο την αεροδυναμική 570S coupe, το οποίο εισάγει τη σχεδιαστική γλώσσα της McLaren στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων για πρώτη φορά.

Στο βραβείο που κέρδισε η McLaren αναμετρήθηκε με περίπου 5.200 είδη που αναγράφονται αναλυτικά από την κριτική επιτροπή Red Dot, που αποτελείται κυρίως από ανεξάρτητους σχεδιαστές, καθηγητές σχεδιασμού και ειδικευμένους δημοσιογράφους. Ομόφωνα ψήφισαν το πρώτο μοντέλο της σειράς McLaren Sports με τον πολυπόθητο «Red Dot: Best of the Best »τίτλο.

Σχολιάζοντας σχετικά με το σχεδιασμό του 570S Coupe, ο σχεδιαστής της McLaren και του αυτοκινήτου, Robert Melville εξήγησε: «Η δυναμική σχεδίαση του 570S Coupe έχει τις ρίζες της στην αεροδυναμική λειτουργία της και έχει βελτιστοποιηθεί για να παρέχει καινοτόμα οπτική παρουσία. Σχεδιαστικά, υποστηρίζει πλήρως την ισχύ αυτού του σπορ αυτοκινήτου με λιτές δυναμικές γραμμές».

Κατά την παραλαβή του βραβείου, o Melville συνέχισε: «Η 570S Coupe έχει απολαύσει μια φανταστική υποδοχή από την έναρξη του περασμένου έτους, και τώρα αναγνωρίζεται από τη Red Dot με ένα« Best of the Best», βραβείο, έναν τίτλο που είναι για εμάς μια πραγματική τιμή!».

Πηγή: protothema.gr