Η VICTORIA BECKHAM ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΦΟΥΤΕΡ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΟΜΨΑ

Victoria Beckham fixes her sleeve after shopping at a vintage clothing store 'What Goes Around Comes Around' in Soho, New York

Pictured: Victoria Beckham Ref: SPL1655730 070218
Picture by: Jackson Lee / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
photodesk@splashnews.com

Όταν η Victoria Beckham κυκλοφόρησε ένα slogan tee την περασμένη χρονιά με τυπωμένες στο μπροστινό μέρος τις λέξεις ‘It’s A Dark But Happy Place’, έγινε sold-out σε δευτερόλεπτα. Τώρα όμως έχουμε κάποια νέα που είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφέρουν ακόμα και τους πιο απογοητευμένους οπαδούς της. Η Beckham έχει μόλις λανσάρει μερικά νέα κομμάτια και αυτή τη φορά έρχονται με τη μορφή φούτερ.

Διατίθενται σε δύο χρώματα, γκρι και μαύρο, ενώ για άλλη μια φορά φέρουν το διάσημο quote της Beckham για την αγάπη της για τα σκούρα γυαλιά ηλίου.

“Θα μπορούσατε να πείτε ότι έχω μια μικρή εμμονή με τα γυαλιά ηλίου – δεν φεύγω ποτέ από το σπίτι χωρίς ένα ζευγάρι. Όταν τα φοράω, μου αρέσει να αστειεύομαι ότι είμαι στο «σκοτεινό αλλά ευτυχισμένο μέρος» μου. Υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι τα γυαλιά ηλίου θα ενθαρρύνουν τον ήλιο να λάμψει  … ζώντας με τον βρετανικό καιρό, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ξέρετε! ”

Aν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το δικό σας VB φούτερ μπορείτε να το παραγγείλετε αποκλειστικά στο VictoriaBeckham.com.

Πηγή: marieclaire.gr