Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ROLEX

Our Rating

7

Τις νέες της δημιουργίες της συλλογής παρουσίασε η Rolex στην πρόσφατη Έκθεση Ωρολογοποιίας Baselworld που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Παράλληλα, για πρώτη φορά η Rolex συνοδεύει όλα τα μοντέλα της με πιστοποιήσεις χρονομετρικής ακρίβειας που απονέμονται για πρώτη φορά από την ίδια τη Rolex. Η εμβληματική ένδειξη «Superlative Chronometer» έχει επαναπροσδιοριστεί με κριτήρια χρονομετρικής ακρίβειας που ξεπερνούν αυτά που ορίζονται από την παγκόσμια ωρολογοποιία.

Κυρίαρχο νέο μοντέλο είναι ο χρονογράφος Cosmograph Daytona από ατσάλι 904L με μαύρη κεραμική στεφάνη. Το νέο μοντέλο συνδυάζει τη νέας γενιάς  τεχνολογία με την αισθητική και το σχεδιασμό του εμπνευσμένο από την ιστορία του θρυλικού αυτού χρονογράφου.

Επίσης η Rolex παρουσίασε τη νέα εκδοχή του Oyster Perpetual Air-King, ένα μοντέλο με επιβλητικό όνομα, που παρουσιάζεται ξανά με νέο διάμετρο κάσας 40mm και καντράν εμπνευσμένο από την ιστορία της αεροπορίας της δεκαετίας του ’30.

Η νέα εκδοχή του Οyster Perpetual Datejust 41 περιλαμβάνει ανανεωμένη κάσα από ατσάλι και κίτρινο ή ροζ χρυσό, με νέα διάμετρο 41mm. Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το νέο μηχανισμό 3235, με 14 νέες πατέντες και την ταλάντωση διαφυγής Chronergy της Rolex.

Επίσης τα μοντέλα Yacht -Master 40, Explorer και Cellini παρουσιάστηκαν ανανεωμένα σχεδιαστικά με νέα καντράν.

Όλα τα μοντέλα Rolex συνοδεύονται από τη νέα πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονόμετρου, που πρώτη η Rolex εισήγαγε το 2015 στην παγκόσμια ωρολογοποιία.

Rolex Hellas: Βαλαωρίτου 5, 210-3621138, Κολοκοτρώνη 1, 210-3235909

  • Η Βασιλεία της Rolex
  • Η Βασιλεία της Rolex
  • Η Βασιλεία της Rolex
 Πηγή: hommemagazine.gr