Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ VICTORIA BECKHAM ΜΕ ΤΗΝ ESTEE LAUDER

Φαίνεται πως η Rihanna δεν είναι η μόνη που celebrity που θα κυκλοφορήσει μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Victoria Beckham, ανακοίνωσε επίσης πως θα συνεργαστεί για μια συλλογή καλλυντικών με την Estee Lauder, αυτό το φθινόπωρο. Η εταιρεία ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας την Victoria να δουλεύει για την σειρά της με το hashtag #VBxEsteeLauder. «Αυτή είναι η ευκαιρία μου να μοιραστώ, να αναπτυχθώ και να ανταποδώσω σε όλες τις γυναίκες παντού. Και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ να το κάνω αυτό», είπε η Beckham σε ένα βίντεο στο Instagram.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria συνεργάζεται με τον χώρο της ομορφιάς. Έχει ασχοληθεί και με τα αρώματα, αλλά και τον προηγούμενο χρόνο κυκλοφόρησε μια περιορισμένη συλλογή βερνικιών της βρετανικής εταιρείας Nails inc. Αυτή η σειρά είναι η δεύτερη συνεργασία της Estee Lauder, με κάποιον celebrity για φέτος. Η πρώτη, η Estee Edit, ήταν μια συλλογή καλλυντικών και φροντίδας του δέρματος με κεντρικό πρόσωπο την Kendall Jenner και την beauty blogger Irene Kim. Kαι οι δύο νέες σειρές είναι μια προσπάθεια της εταιρείας να προσελκύσουν καινούριους πελάτες.

Θα περιμένουμε εναγωνίως τις συλλογές της Beckham και της Rihanna, αλλά μάλλον δεν θα είναι οι μόνες διάσημες που θα κυκλοφορήσουν σειρές καλλυντικών τους επόμενους μήνες. «Τα καλλυντικά είναι η μόνη κατηγορία που είναι πιο δημοφιλής από τα αρώματα και την φροντίδα του δέρματος και στις ακριβές μάρκες δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα διασήμων, οπότε υπάρχουν θέσεις για αυτούς.»