Η ROLLS-ROYCE ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Our Rating

10

Το όραμά της για το υπερπολυτελές αυτοκίνητο των επόμενων δεκαετιών παρουσίασε η Rolls-Royce σε εκδήλωση στο Λονδίνο, την οποία μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση το Newsauto.gr. To VISION NEXT 100 έχει μήκος 5,9 m. και είναι μία σχεδιαστική σπουδή που προσπαθεί να συνδυάσει φουτουριστικά και ρετρό στοιχεία.

Το αυτοκίνητο με κωδική ονομασία 103ΕΧ είναι ένα αυτόνομο όχημα, με έμφαση στην παροχή στους επιβάτες του άνεσης και πολυτέλειας σε υπερθετικό βαθμό. Το VISION NEXT 100 δεν θα φέρει βέβαια κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά ηλεκτρικό μοτέρ για μηδενικούς ρύπους, ενώ η ανάρτησή του θα εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα κύλισης.

Στο χώρο κάτω από το καπό όπου κανονικά θα υπήρχε ο κινητήρας, στην περίπτωση της Rolls-Royce του μέλλοντος θα φιλοξενούνται οι αποσκευές. Στο εσωτερικό με τις ξύλινες επενδύσεις δεν θα υπάρχει σοφέρ, άρα ούτε τιμόνι ή επιλογέας ταχυτήτων. Απλά ένας καναπές για τη φιλοξενία των δύο επιβατών.

Η μεγάλη οθόνη OLED θα υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας, ενώ ταυτόχρονα σε αυτήν θα προβάλλονται πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι (χάρτες πλοήγησης, φωτογραφίες κ.α.).

Πηγή: newsauto.gr