Η RIHANNA & Ο MANOLO BLAHNIK ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ «SO STONED» ΣΥΛΛΟΓΗ

Η Rihanna ξέρει πως να τραβάει την προσοχή και για ακόμη μια φορά τα κατάφερε. Μέσα από το instagram account της μας αποκάλυψε την τρίτη και τελική συνεργασία της με το περίφημο σχεδιαστή παπουτσιών Manolo Blahnik.

image2 (1)

 Η συνεργασία αυτή έχει κάθε λόγο να κλέβει τα βλέμματα καθώς ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι επιτυχία από μόνος του. Από την μια πλευρά έχουμε τον σχεδιαστή που έχει κάνει κάθε γυναίκα να παραμιλάει με τα παπούτσια του. Μέχρι και την Sarah Jessica Parker, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο να ονειρευτεί κάθε γυναίκα τα πόδια της στα υπέροχα γοβάκια του Blahnik μέσα από το διαχρονικό πλέον Sex & the city. Και από την άλλη την εντυπωσιακή RiRi που ξέρει το μυστικό για λαμπερές εμφανίσεις.

image1

 Η πολυαναμενόμενη συλλογή ονομάζεται “So Stoned” και είναι ο τίτλος που της αρμόζει. Ξεχάστε τα κοσμήματα γύρω από το λαιμό σας. Πλέον θα βρίσκονται λίγο πιο πάνω από τα δάχτυλα των ποδιών σας. Καθώς, τα τέσσερα στυλ παπουτσιών της συλλογής διακοσμούνται από έντονα κρύσταλλα Swarovski και είναι φτιαγμένα από PVC ώστε να φαίνονται σχεδόν διάφανα.

image7 (1) image6 (1) image5 (1) image4 (1)

 Σύμφωνα  με την ίδια την Rihanna περιμένουμε επίσημα την glamorous αυτή συλλογή στις 6 Ιουλίου. Μέχρι τότε υπομονή και “shine bright like a diamond”.