Η PROENZA SCHOULER ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Our Rating

6

Για να γιορτάσει την νέα της Pre-Fall συλλογη 2016, η Proenza Schouler κυκλοφόρησε την τελευταία ταινία μόδας με τίτλο PS I LOVE YOU. Η μικρού μήκους ταινία, που κυκλοφόρησε την μέρα μετά την Ημέρα της Μητέρας, τονίζει τις σχέσεις των γυναικών και εξερευνά τα δεσμά τους, τις αντιμαχίες τους και την απόλυτη αγάπη που έχει η μια για την άλλη. «Αυτές είναι απλά κάποιες γυναίκες στις ζωές μας» είπαν οι σχεδιαστές Jack McCollough και Lazaro Hernandez για την επιλογή του casting.

«Κάποιες είναι φίλες μας, κάποιοι είναι άνθρωποι που θαυμάζουμε- άνθρωποι γύρω από την Νέα Υόρκη που είχαν μια ποιότητα που βρήκαμε ενδιαφέρουσα. Όχι φήμη απαραίτητα αλλά ένα είδος ιδιαίτερου γοήτρου και χαρίσματος. Η ιδέα ήταν να  εξερευνήσουμε αυτή την ποιότητα σε διαφορετικά είδη σχέσεων:  μητέρες, κόρες, αδερφές, φίλοι και ερωμένοι.

Σκηνοθετημένο από την Harley Weir,η μικρού μήκους ταινία περιλαμβάνει σκηνές από την καινούρια συλλογή συμπεριλαμβανομένου της χαρακτηριστικής τσάντας του οίκου «Hava chain shoulder bag» και τρεις νέες Hava: την χιαστή, την μικρή και την μεσαία τσάντα. H Weir έχει δουλέψει με την Proenza Schouler στο παρελθόν τραβώντας μια ταινία πέρσι για την συλλογή Άνοιξη 2015. «Η δουλειά της Harley έχει κάτι ποιητικό αλλά και μια πραγματική ποιότητα η οποία μας ελκύει.» είπαν ο ΜcCollough και Ηernandez. «Θέλαμε να τραβήξουμε  αληθινούς ανθρώπους και η Harley συμφώνησε να το κάνει αυτό μαζί μας.»