Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΣΤΟ ESTATE

Τα θερινά σχήματα για φέτος κάνουν σιγά – σιγά πρεμιέρα στα νυχτερινά κέντρα της πόλης με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ να έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές για άλλη μια φορά. Το Σάββατο 7 Μαϊου στο Estate ο Σάκης Ρουβάς είχε πρεμιέρα και αρκετοί επώνυμοι φίλοι του τον τίμησαν με την παρουσία τους.

13177646_10156808636065328_8439785877285513095_n

Φυσικά από την βραδιά δεν έλειψαν οι αμέτρητες ρουβίτσες που σε κάθε σημαντική στιγμή της καριέρας αλλά και της ζωής του είναι εκεί. Οι θαυμάστριες του Σάκη Ρουβά διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια βραδιά με πολύ κέφι, μουσική, χορό και εκπλήξεις. Ο Σάκης αυτή την περίοδο έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αφού σε λίγες ημέρες θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή στα live του X – Factor, ενώ ο δεύτερος γιος του που ήρθε στον κόσμο πριν λίγες εβδομάδες, έχει “ξετρελάνει” περισσότερο στον “χαζομπαμπά” Σάκη.

photo: Panos Smirniotis

Ο φωτογραφικός φακός δεν θα μπορούσε να λείπει από την λαμπερή του πρεμιέρα το Σάββατο το βράδυ. Ο Σάκης χάρισε ένα εντυπωσιακό θέαμα, ενώ το πρόγραμμα περιείχε τα πάντα, από παλιές μέχρι τις νεότερες επιτυχίες του.

Πηγή: toratora.gr