Η ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ JAMES CORDEN ΚΑΙ ΤΗΣ JENNIFER LOPEZ ΣΤΟΝ LEONARDO DICAPRIO

Το Karpool Karaoke, είναι μια στήλη-σήμα κατατεθέν του Late Late show που κάνει στο δίκτυο του CBS ο James Corden, και κάθε φορά γίνεται viral. Μετά την Adele, τον κολλητό του τον Bieber, τους One Direction και τόσους άλλους, ήταν η σειρά της Jennifer Lopez να μπει στο αμάξι του παρουσιαστή, να γυρίσουν τους δρόμους και στην διάρκεια της διαδρομής να τραγουδάνε τα κομμάτια της. Και όχι μόνο.

Γιατί μπορεί το σύνηθες να είναι να λένε σε karaoke style τα τραγούδια του εκάστοτε καλεσμένου, αλλά αυτή τη φορά η JLo προσέφερε παραπάνω πράγματα. Πρώτα και κύρια μίλησε για την φήμη που υπάρχει ότι ασφάλισε τα οπίσθια της για 1 εκατομμύρια δολάρια, αρνούμενη ότι ισχύει. Αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί 5 φορές πρόταση γάμου, με τις τρεις να κατέληξαν στην εκκλησία και τις άλλες δύο να κατέληξαν στο Όχι της Lopez.

Το καλύτερο όμως ήταν όταν ο James Corden είδε τη λίστα με τις επαφές της Lopez στο κινητό της και θέλησε να σκαρώσει μία πλάκα σε κάποιον από τους διάσημους γνωστούς της. Ο Leonardo DiCaprio έπεσε στη φάκα, με τον παρουσιαστή να του στέλνει μήνυμα ως JLO «Έλα μωρό μου, νιώθω ότι θέλω να εκφραστώ όπως εγώ ξέρω». Κι ενώ τα γέλια και τα τραγούδια συνεχίζονταν, ο DiCaprio απάντησε. «Έλα Boo Boo μου. Εννοείς σήμερα το βράδυ; Σε φάση να πάμε σε κλαμπ;». Εκεί που πρέπει να εστιάσετε είναι στο πως αποκαλούν ο ένας τον άλλον.

Πηγή: toratora.gr