Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ CRISTIAN LOUBOUTIN ΜΕ ΤON SABYASACHI MUKHERJEE

Our Rating

10

Ο Christian Louboutin γιόρτασε τα 25 χρόνια της επωνυμίας του φέτος, και συνεργάστηκε με έναν από τους μεγαλύτερους Ινδούς haute couture σχεδιαστές, τον Sabyasachi Mukherjee.

Οι δύο σχεδιαστές γνωρίστηκαν τυχαία στην μπουτίκ του Sabyasachi στην Mumbai. Από τότε, έχουν συνεργαστεί για τα ετήσια show του Sabyasachi στην Mumbai. Ο Louboutin δημιούργησε για αυτόν τα παπούτσια που φόρεσαν τα μοντέλα στην πασαρέλα, τον Ιούλιο του 2015, και μετά και πάλι τον Οκτώβριο του 2016, όπου ο σχεδιαστής έφτιαξε και αντίστοιχες τσάντες για να ταιριάζουν με τα παπούτσια που σχεδίασε.

Η νέα συνεργασία προέκυψε μετά από μια σπάνια ιδιωτική επίσκεψη του Christian Louboutin στα αρχεία του Sabyasachi, που περιλαμβάνουν παλιά σάρι και κορδέλες, κάτι που ενέπνευσε τον σχεδιαστή.

Η αποκλειστική αυτή συλλογή περιλαμβάνει 15 γυναικεία ζευγάρια και 4 αντρικά, και φτιάχτηκε από υφάσματα και κορδέλες που προέρχονται από τα αρχεία του ατελιέ του Mukherjee, κάνοντας έτσι το κάθε ζευγάρι μοναδικό και πρωτότυπο.


Το ζευγάρι που ξεχωρίζει από όλη την συλλογή είναι σίγουρα κάτι μπότες μέχρι τον γοφό, με πολύ λεπτά δερμάτινα κορδόνια που ονομάζεται Tall and Deep. Αυτό πρόκειται να είναι ένα αποκλειστικό ζευγάρι, φτιαγμένο στα μέτρα της γυναίκας που θα τα αγοράσει, και μόνο μερικά ζευγάρια από αυτό θα είναι διαθέσιμα ανά τον κόσμο.

Πέρα όμως από τα παπούτσια, η συλλογή των δύο σχεδιαστών, περιλαμβάνει και το The Piloutin, μια βραδινή τσάντα σχεδιασμένη να μοιάζει με πολύτιμο μαξιλάρι. Φτιάχτηκε από κορδέλες sari της προσωπικής συλλογής του Sabyasachi. Στην συλλογή επίσης θα βρείτε το poupette handbag charm, που δημιουργήθηκε για να φοριέται μαζί με τις τσάντες της συλλογής, κι έχει επίσης πάνω κορδέλες και κρύσταλλα.

Η απίστευτα-περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογή θα είναι διαθέσιμη από αυτόν τον μήνα, μόνο σε 8 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτά είναι το κατάστημα Bergdorf Goodman στην Νέα Υόρκη, το Harrods στο Λονδίνο, αλλά και η μπουτίκ του Christian Louboutin στο Los Angeles.

Πηγή: govastileto.gr