Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΗΣ BEYONCE

Κάθε της εμφάνιση ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη, τόσο με τη φωνή αλλά πολύ περισσότερο με τη σκηνική της παρουσία. Οι χορευτικές της κινήσεις, το sexy juicy σώμα της συμβάλει σε μία perfomance που δύσκολα ξεχνιέται, κυρίως από τους άντρες.

Η βασίλισσα της ποπ, μπαίνει δυναμικά στον κόσμο της μόδας και συνεργάζεται με την αλυσίδα καταστημάτων «Topshop».

Η Beyonce έκτος από καταπληκτική φωνή, έχει γούστο και στα ρούχα. Αποφάσισε λοιπόν να αξιοποιήσει σωστά το ταλέντο της και να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων, τα οποία θα πωλούνται σε επιλεγμένα καταστήματα από τα μέσα του Απρίλη αλλά και online.

H νέα σειρά, αφορά αθλητικές δημιουργίες σε γκρι και μαύρο χρώμα και ονομάζεται ”Ivy Park”. Θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Topshop και στο Nordstrom και οι τιμές θα αρχίζουν από 30 με 200 δολάρια σύμφωνα με τη Vogue.

Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της σχετικά με  την καινούρια της ενέργεια, εκφράζει την αγάπη της για την  εκγύμναση και θεωρεί ότι την βοηθάει τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Το βίντεο παρουσίασης της Ivy Park SS16, δείχνει την Beyonce να γυμνάζεται φορώντας δημιουργίες της και να εξηγεί το πόσο της άρεσε να τρέχει στο Parkwood Park.