Η LILY-ROSE ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ CHANEL

Η Chanel κυκλοφόρησε ένα καινούριο άρωμα No.5 και γι’ αυτό συνεργάζεται με ένα νέο πρόσωπο, την LilyRose Depp. Η 16χρονη είναι ήδη το πρόσωπο της σειράς γυαλιών Chanel Pearl και έχει επιδείξει τα σχέδια του οίκου παντού από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών μέχρι και το Met Gala. Με αυτή τη νέα εκστρατεία-την πρώτη της σχετικά με ομορφιά-ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της Vanessa Paradis, πρέσβειρα της Chanel για πολλά χρόνια και το προηγούμενο πρόσωπο του αρώματος Coco Chanel.

Το νέο No.5 είναι μια καινούρια επανάληψη της κλασσικής μυρωδιάς, φτιαγμένο από τον αρωματοποιό Οlivier Polgeand βασισμένο στις ίδιες νότες του τριανταφυλλιού όπως και το αυθεντικό No.5. Το άρωμα θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο αυτού του έτους, μαζί με μια καμπάνια σκηνοθετημένη από τον Johan Renck. Η Depp ανέβασε στη σελίδα του Instagram της μια φωτογραφία της με ένα τεράστιο άρωμα Chanel αφού ανακοινώθηκε η συνεργασία, λέγοντας πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που αντιπροσωπεύει το άρωμα.

Lily-Rose-Depp-Chanel-5-Cannes-Vogue-23May16-instagram-lilyrose_depp_b

Σύμφωνα με μια δήλωση της Chanel, η Depp “ενσωματώνει τη γενιά της και τις αξίες της ελευθερίας και της τόλμης μέχρι την τελειότητα,φέρνοντας στο θρυλικό άρωμα του οίκου την νεανική φρεσκάδα και ομορφιά”.