Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΟΥΙΤΑ ΑΞΙΑΣ 36.000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Our Rating

7

Το St. Regis Abu Dhabi αποκάλυψε την σουίτα Abu Dhabi, την υψηλότερη αιωρούμενη σουίτα του κόσμου, για μια συναρπαστική εμπειρία για όσους τυχερούς την επισκεφθούν.

Διαθέτοντας σινεμά, σπα και απίστευτες παροχές, η εκπληκτική αυτή σουίτα βρίσκεται ανάμεσα στον 48ο και στον 49ο όροφο του ξενοδοχείου.

Το ταξίδι, αφορά αποκλειστικά 50 επισκέπτες την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, όπου συναντώνται στην μεγάλη αίθουσα υποδοχής του ξενοδοχείου και τους υποδέχεται ένας μπάτλερ, ο οποίος τους συνοδεύει στον ιδιωτικό ανελκυστήρα του Abu Dhabi Suite.

The-Abu-Dhabi-Suites-private-cinema-is-transformed-into-a-candy-wonderland

Κατά την άφιξη τους στο Abu Dhabi Suite, οι επισκέπτες θα είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν την σουίτα των 1.120 τετραγωνικών μέτρων, η οποία κοστίζει 36.080 ευρώ τη βραδιά.

Journeying-through-the-Worlds-Highest-Suspended-Suite-A-caviar-on-demand-menu-is-also-included-in-the-brunch

Η ξενάγηση στο δωμάτιο είναι απολαυστική. Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν εξαίσιες γαστρονομικές απολαύσεις σε κάθε δωμάτιο, έναν κινηματογράφο γεμάτο καραμέλες, ένα ειδικό τυρί και επιδόρπιο, χαβιάρι πάγο-μπαρ, την αίθουσα-στρείδι, σταθμούς σεφ και φυσικά, ένα ιδιωτικό μπαρ επανδρωμένο με τους κορυφαίους mixologists του ξενοδοχείου.

Journeying-through-the-Worlds-Highest-Suspended-Suite

Κάνοντας διάλειμμα από την γευσιγνωσία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ιδιωτικό spa για μασάζ ώμων από τους θεραπευτές του ξενοδοχείου Remède Spa και για τις κυρίες, μανικιούρ με τις ειδικούς Sisters Beauty Lounge του ξενοδοχείου.

Το πρωινό στα… σύννεφα, είναι αποκλειστικά για ενήλικες άνω των 21 ετών και είναι διαθέσιμο από 160 ευρώ ανά άτομο.

Rosewood Abu Dhabi Executive Suite - Living Room

065-St-Regis-Luxury-Hotel-Abu-Dhabi-UAE-Grand-Deluxe-Suite-Bathroom

Πηγή: newmoney.gr