Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ VICTORIA BECKHAM ΓΙΑ ΤΟ ELLE HONG KONG

Μέχρι την Κίνα έφτασε η χάρη της Victoria Beckham, η οποία εντυπωσίασε με την εμφάνιση και το στιλ της. To γυναικείο περιοδικό Elle Hong Kong φιλοξενεί στο εξώφυλλο Ιουνίου την πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls σε μια αρκετά σέξι φωτογράφιση.

Ποζάρει με slip dresses, δαντέλες, κορσέδες, και έναν δίσκο με τάρτες φράουλα, ενώ κοιτάζει το φακό με λάγνο, πολλά υποσχόμενο βλέμμα. Τη θέση του αυστηρού καρέ έχουν πάρει μακριά ατημέλητα μαλλιά, ενώ μια σφιχτά δεμένη καπαρντίνα αφήνει τα καλλίγραμμα πόδια της εκτεθειμένα.

Victoria-Beckham--Elle-Hong-Kong-2016--02

Η Victoria στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με τον David Beckham, ενώ δεν έκρυψε την αγάπη που έχουν προς την Ασία καθώς εκεί οι άνθρωποι δίνουν μεγάλη αξία στην οικογένεια: «Όταν έχεις παιδιά δεν έχεις κάποιοι εγχειρίδιο για να τα μεγαλώσεις. Κάνεις το καλύτερο που μπορείς και νομίζω πως και τα παιδιά μου ανταποκρίνονται. Νομίζω πως τα μεγαλώνουμε σωστά, είναι εργατικά, είναι αστεία και είναι πολύ χαρούμενα παιδιά. Τι άλλο να ζητήσω;».

Πηγή: toratora.gr