Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «DOWNTOWN»

Our Rating

9

Πριν ακριβώς είκοσι χρόνια έκανε την εμφάνιση του στα περίπτερα, το εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης «DownTown», υπό την επίβλεψη τότε του Πέτρου Κωστόπουλου. Σήμερα σε καιρούς συνεχώς αλλαγών και μεταβολών επανέρχεται με την ίδια δυνατή ομάδα, τον ίδιο ρυθμό, την ίδια διάθεση για δημιουργία από τους συντελεστές που ξέρουν να έχουν μια επαφή με την επιτυχία. Που έχουν κάνει συνώνυμο το όνομα τους, με την ποιότητα και την σωστή αισθητική, που πρέπει να υπάρχει στα έντυπα σήμερα.

Το συγκεκριμένο project δημιουργήθηκε έχοντας υπ όψιν τις απαιτήσεις της εποχής, με πολύ φρεσκάδα αλλά και με έντονη υπευθυνότητα. Η κοινωνία, οι celebrities και η εγχώρια showbiz, είναι η βάση του νέου εντύπου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των αναγνωστών. Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτό. Οι προτάσεις για φαγητό, σινεμά, θέατρο, η εγχώρια agenda που υπάρχει αλλά και οι σημαντικές συνεντεύξεις, δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο περιοδικό.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και οι υπόλοιποι, εγγυώνται για μια διαφορετική συνέχεια. Μια άμεση επαφή της επικαιρότητας με όλο αυτό που χρειάζεται για να κρατηθεί ο αναγνώστης σε εγρήγορση. Η επανέκδοση του, θα σας ανταμείψει, γιατί πρόκειται για ενα τεύχος πλήρες, απο πολλές απόψεις. Το αγοράσαμε, το διαβάσαμε και σας συνιστούμε να τρέξετε να το πάρετε, πριν εξαντληθεί. Γιατί θα εξαντληθεί !!!!

Το Lifestyleoptions.gr εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία!