Η AQUAZZURA ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ BOUTIQUE ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Our Rating

6

Η ιταλική πολυτελής εταιρεία παπουτσιών Aquazzura βρήκε ένα ταιριαστό εντυπωσιακό σπίτι στο Upper East Side στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται κοντά σε ορόσημα όπως το Met Breuer,το Carlyle και το Mark Hotel,όπως και σε άλλες boutiques παπουτσιών.

Τοποθετημένο ανάμεσα στον 74ο και 75ο δρόμο της Madison Avenue,η διώροφη boutique έχει μια γυάλινη βιτρίνα 17 ποδιών που κάνει το ασπρόμαυρο εσωτερικό πιο εντυπωσιακό. Θέλοντας να έχει ρίγες όπως ο ναός της Santa Maria Novella στη Φλωρεντία, την γενέτειρα της εταιρείας, ο σχεδιαστής Ryan Korban δούλεψε με τον διευθυντή δημιουργικού τμήματος Edgardo Osorio για να δημιουργήσουν ένα κομψό περιβάλλον που συνδυάζει τους κλασσικούς στηλοβάτες της Φλωρεντίας με μια μοντέρνα αίσθηση του Μεγάλου Μήλου. Λαμπερά χρυσά ράφια και αστρικές κρεμαστές λάμπες και απλίκες γεμίζουν τον χώρο με κομμάτια χλιδής, ενώ οι ροζ μαρμάρινοι τοίχοι και οι ουδέτεροι suede καναπέδες προσδίδουν μια ήρεμη, θηλυκή ποιότητα στον χώρο.

01_aquazurra

“Η Aquazzura έχει τόσο ενθουσιασμό και τόση σεξουαλικότητα και νεωτερισμό σε αυτό” λέει ο Korban. “Να δημιουργήσω ένα χώρο για μια εταιρεία με όλο αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν μια απίστευτη εμπειρία.”

Η boutique είναι ένα τέλειο ταίριασμα στους άλλους αποπλανητικούς και παιχνιδιάρικους χώρους της Aquazzura, που είναι όλοι μαζί με αποκλειστικές προσφορές, καινοτόμα στυλ και μια ποικιλία από το ντεμπούτο της εταιρείας με την νυφική συλλογή. Ολόκληρα τα πακέτα είναι αισθησιακά και κομψά, που δεν μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γιατί η Aquazzura συνεχίζει να είναι μια από τα πιο περιζήτητα ονόματα της μόδας.